Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:59
Nome 2025-11-25, 22:33 3
kiedyś oglądałam, było na youtube po rosyjsku, do tej pory pamiętam, w polskiej wersji pewnie co gorsze momenty powycinają, ale i tak nie mam ochoty oglądać drugi raz

dobry był też film o Afganistanie, ale tytułu nie pamiętam, w ogóle przełom lat dziewięćdziesiątych i dwutysięcznych było sporo dobrych ruskich filmów. teraz już nagrywają szajs
Zgłoś
Pdst420 2025-11-25, 23:03 2
@Nome: Chyba masz na myśli film "Brat" (1997). Zaraz biorę sie za oglądanie go
Zgłoś
xdrt 2025-11-25, 23:04 2
Nome napisał/a:

...

The Beast of War, zajebisty film

Ładunek 200 pozycja obowiązkowa ryje beret jeszcze lepiej niż Bestia
Jedyna wada, po obejrzeniu wódka przestała mi już smakować...

Zgłoś
SokółWędrowny 2025-11-25, 23:14 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Krak 2025-11-26, 10:51 2
[quote="Pdst420"cda-hd.cc/52665/ladunek-200-cargo-200-gruz-200-2007-online/

radzę uważać na tej witrynie

Zgłoś
Pdst420 2025-11-26, 11:57 2
@Krak: AdBlocka chyba nie masz. Na chomikuj.pl możesz pobrać
Zgłoś
Posraniec 2025-11-26, 16:31 2
Nome napisał/a:

dobry był też film o Afganistanie, ale tytułu nie pamiętam, w ogóle przełom lat dziewięćdziesiątych i dwutysięcznych było sporo dobrych ruskich filmów. teraz już nagrywają szajs

Może "9 kompania" ?? "9 rota". Kiedyś to oglądałem i faktycznie był fajny (przynajmniej wiele lat temu mi się podobał).
Zgłoś
lysymisio6969 2025-11-26, 17:48 2
ładunek 200 jest na faktach.. i to autentycznych..

w oryginale ale na daily z lektorem oglądałem
dailymotion.com/video/x9a5e9s

[ Dodano 2025-11-26, 19:06 ]
jak już jesteśmy przy rosyjskich filmach.. nie tak ostry w momenty jak ładunek 200 ale generalnie mocne wrażenie robi.. przynajmniej na mnie:
lewiatan z 2014r - niestety w oryginale..

dailymotion.com/video/x4q6mun

[ Dodano 2025-11-26, 19:13 ]
tak patrze na te rosyjskie filmy i się zastanawiam.. czemu z lektorem polskim ich nie ma na popularnych serwisach?? czyja to sprawka? polaków czy russkich?
Zgłoś
Nome 2025-11-26, 22:26
lysymisio6969 napisał/a:

[...]
tak patrze na te rosyjskie filmy i się zastanawiam.. czemu z lektorem polskim ich nie ma na popularnych serwisach?? czyja to sprawka? polaków czy russkich?

nie wiem, ja osobiście wolę oglądać w oryginale.... rosyjski jest zajebisty, jeśli chodzi o wyrażanie emocji, żadne tłumaczenie tego nie odda, nawet Masza i Niedźwiedź jest lepszy po rusku

[ Dodano: 2025-11-26, 23:09 ]
Posraniec napisał/a:

Może "9 kompania" ?? "9 rota". Kiedyś to oglądałem i faktycznie był fajny (przynajmniej wiele lat temu mi się podobał).

całkiem możliwe, jak tam była "Śnieżka", to ten, mnie się podobał, nie był tak mocny jak Gruz-200, ale ogólnie mi się podobał, był też fajny film o wojnie na Kaukazie, ale teraz już go nie mogłam znaleźć... teraz gdzieś od drugiej połowy dwutysięcznych lat, ruskie już nie nagrywają dobrych filmów, sam propagandowy szajs

[ Dodano: 2025-11-27, 00:45 ]
znalazłam ten film o wojnie na Kaukazie to Кавказский пленник

Zgłoś
PsikutaBezS Wczoraj 2:46
Jest sporo dobrych ruskich filmów: wspomniany "Ładunek 200", "9 kompania", "Biały Tygrys", "T-34", antypolskie 1612, Taras Bulba itd
Zgłoś
Kroki71 Wczoraj 8:53
Bardzo dobry film. Ale polecam tez obejrzeć Spaleni Słońcem - Cytadela a także węgierski film Syn Szawła.
Zgłoś
SkunkWeed Dzisiaj 8:17
Bałabanow robił świetne filmy
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem