Uprzedzam, że nie ma tu nic sadystycznego, ale mimo to film może zainteresować. Szkoda tylko, że jest potrzeba promowania takich normalnych zachowań.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zbanowałbym ci konto za to.
wypad z sadistica
konto usunięte
2013-08-07, 8:43
Bo trzeba mieć prawdziwe jaja żeby dać z siebie choćby niewiele ale codziennie.
Moja Babcia R.I.P zawsze mi powtarzała "Pomagaj to inni też ci pomogą" no i staram sie pomagac czasami bezinteresownie i ze stratą dla siebie a życie i tak robi mnie w h*ja ale może sie kiedyś to odwróci
konto usunięte
2013-08-07, 11:36
Filmik o Najnormalniejszych ludzkich zachowaniach.
Zachowani tak zapomnianych/nie używanych/zdychających w naszym pięknym kraju.
Szkoda, bo jakoś "inni" w koło mogą.
Nasz świat się gdzieś dał się popsuć, a nawet popsuliśmy i robimy to celowo.
Rozp🤬lolić system, państwa.
To zamordować więź jedności.
konto usunięte
2013-08-07, 22:01
konto usunięte
2013-08-08, 1:35
taki kolor wlasnie bd miala za niedługo europa
demz
2013-08-08, 1:45
A kto powiedział, że jest potrzeba promowania pomagania? Tym bardziej tutaj, na Sadisticu?
Chciałbym przypomnieć, że żyjemy w świecie w którym wielu ma interes w tym, by inni cierpieli.
W tym świecie nie można ufać nieznajomym np
zbliżył się du kubka - coś dosypał
dotkną bagażu - okradł, coś podrzucił
Pomagać jest wręcz strach.
A co do pomalowania ściany, to mieli pozwolenie? Nie? No to należy się mandacik.
konto usunięte
2013-08-08, 3:21
konto usunięte
2013-08-08, 7:12
Fajne przesłanie ma ten filmik, tylko z kąd mieli tyle pędzli XD
makas17 napisał/a:
zbanowałbym ci konto za to.
wypad z sadistica
napisał, nic sadystycznego to co się czepiasz, nie podoba się nie oglądasz proste