Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 35 minut temu
"Smoleńsk": wyzwiska i rękoczyny. Skandaliczne zachowanie na warszawskim pokazie

"O incydencie donoszą dziennikarki „Dziennika Gazety Prawnej” oraz „wSieci”, które były naocznymi świadkami zajścia.

- Obok mnie siedziało dwóch mężczyzn, którzy co chwila rechotali. Sala syczała, próbując ich uciszyć. Kiedy w czasie kluczowej, ostatniej sceny, w której żołnierze z Katynia spotykają się z parą prezydencką, rozległ się śmiech – relacjonuje Klara Klinger z „Dziennika”.

No dobra sadole, ktory to wybral sie na polskiego Star Treka i zrobil wioche ?

Wiecej tutaj
Zgłoś
kowal1990 2016-09-08, 22:17 6
Mam nadzieje że będzie druga część z Jarkiem w roli głównej
Zgłoś
konto usunięte 2016-09-08, 22:25 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kreatywnakrowa 2016-09-08, 22:42 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Baqunia 2016-09-08, 23:32 1
Zgłoś
konto usunięte 2016-09-08, 23:34 5
Zgłoś
Baqunia 2016-09-08, 23:41
sanctusdiavolos napisał/a:

No siema! Co tam na Frondzie?

Nawet weszlam zobaczyc. Niektore artykuly maja zerżnięte z sadistica.

fronda.pl/a/jak-kierowcy-radza-sobie-z-uchodzcami-w-calais-wideo,78105.html

fronda.pl/a/kto-i-dlaczego-uznal-homoseksualizm-za-normalnosc,78075.html

fronda.pl/a/czy-w-dawnej-polsce-karano-za-akty-homoseksualne,78077.html

Chyba zaczne odwiedzać ten portal.
Zgłoś
konto usunięte 2016-09-08, 23:44
Zgłoś
i.m.p. 2016-09-08, 23:58
Zgłoś
konto usunięte 2016-09-08, 23:59 2
Jak zobaczyłem zwiastun tego filmu, to sam się śmiałem. Także, nie dziwie się, że i takie reakcje mogą wzbudzać pewne sceny.
I jeśli ktoś traktuje ten film na poważnie, to źle z nim. Nie ma żadnych dowodów, żadnych materiałów, na podstawie których można by nakręcić coś takiego. Także, to jest tylko kupa domysłów, z naciskiem na słowo kupa.
Zgłoś
orwell14 2016-09-09, 0:07
Zgłoś
konto usunięte 2016-09-09, 1:55 2
Wszyscy powyżej którzy obrażają Loaloa ze względu na jego partnera chyba sami cierpią na syndrom wyparcia. Naprawdę nie tłumcie już tego w sobie, to zupełnie normalna i naturalna skłonność, to niezdrowe żeby ją sobie wypierać.
Zgłoś
nowynick 2016-09-09, 8:26 5
Up

może zazdroszczą, że sobie kogoś znalazł?
Zgłoś
konto usunięte 2016-09-09, 10:48 2
Zgłoś
Wiewór 2016-09-09, 11:20
ubiegli mnie bo sam mam zamiar iść na to do kina i śmiać się do łez
Zgłoś
vihura 2016-09-09, 13:08
Chyba mnie namówiliście tymi komentarzami .. tylko nei wiem czy wybrać dobre ziele czy jakieś srogie piguły przed seansem ?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem