"Smoleńsk": wyzwiska i rękoczyny. Skandaliczne zachowanie na warszawskim pokazie
"O incydencie donoszą dziennikarki „Dziennika Gazety Prawnej” oraz „wSieci”, które były naocznymi świadkami zajścia.
- Obok mnie siedziało dwóch mężczyzn, którzy co chwila rechotali. Sala syczała, próbując ich uciszyć. Kiedy w czasie kluczowej, ostatniej sceny, w której żołnierze z Katynia spotykają się z parą prezydencką, rozległ się śmiech – relacjonuje Klara Klinger z „Dziennika”.
No dobra sadole, ktory to wybral sie na polskiego Star Treka i zrobil wioche

?
Wiecej tutaj
podpis użytkownika
"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
"ostatniej sceny, w której żołnierze z Katynia spotykają się z parą prezydencką"
Serio?
a co do zachowania tych ludzi. Buraki bez szacunku i tyle, Lech jakim był prezydentem takim był, niemniej śmierć 100 osób to kiepski powód do drwin...
Ale nabijanie $$ turboc🤬jowym filmem z tak żałośnie śmiesznymi i absurdalnymi scenami na podstawie tragedii to już nie jest brak szacunku tak

?
K................T
2016-09-08, 10:38
Myśle ze nie śmiali się z tych 100 osób ktore zginely bo raczej kazdy zdaje sobie sprawe z tej tragedii, tylko ze sposobu w jaki go nakrecili, to tak jak z oglądaniem niektórych horrorów z lat 60-70. Tak czy siak nie wypadało
ex32
2016-09-08, 10:59
Łykacie kłamstwa jak pelikany. News pochodzi ze szmatławca wpolityce.pl. A film puszczają w kinach dopiero od piątku.
Z Sadoli nikt się nie wybrał. Ale są tu też pomioty żydobolszewików pracujące dla różnych fundacji Sorosa, i oni ewentualnie mogli pójść i coś takiego wykonać.
ex32 napisał/a:
Łykacie kłamstwa jak pelikany. News pochodzi ze szmatławca wpolityce.pl. A film puszczają w kinach dopiero od piątku.
Pierwsze zdanie artykułu: "...jeden z pierwszych pokazów filmu „Smoleńsk” Antoniego Krauzego, który odbył się w środę wieczorem w stołecznym Atlantiku.."
co jest nieprawdopodobnego w tym, że wczoraj w Atlanticu urządzili przedpremieriowy pokaz?
B................p
2016-09-08, 12:52
A co nam zostalo poza cisnieciem beki z tych pojebow wydajacych grube miliony na pielegnowanie swojej sekty.

K🤬a znalezli sie delikatni sadole.
Ja sie wybieram w przyszlym tygodniu. Zwiastun i relacje tych co widzieli sugeruja ze bedzie sroga inba.
K🤬a w głowie się nie mieści, że o tym film nakręcili, k🤬a, w jakim chorym państwie ja żyję. Hajs za film zgarną pewnie niemały, a społeczeństwo jeszcze bardziej się poróżni.
co Wy z tym hajsem? Trochę ludu dostanie darmowe bilety, kilka pójdzie z ciekawości, jedyne co może uratować tą "superprodukcję" od tytułu najbardziej nieopłacalnej produkcji XXI wieku to zarząd TVP mianowany przez wiadomo kogo...
Nie marudzić gimbazo. Będziecie oficjalnie na ten film chodzić ze szkoŁO jeszcze przez 50 lat
Nasz kochany Józef Stalin usta słodsze ma od malin!
PiSlamabad to nie partia, to stan umysłu...
obejrzę, bo już dawno dobrej komedii nie widziałem
O c🤬j, ktoś mnie uprzedził...
podpis użytkownika
Marysieńko... Obudź Króla Jana!
To nie jest film na faktach tylko "wizja" To co idziesz do kina i nie możesz, się z czegoś śmiać bo tak, bo kogoś to obraża? Weźcie się barany zastanówcie co ci politycy robią z nami dzielna nas na lepszych i gorszych a wy to łykacie jak p🤬lone pelikany.