👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:00

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
God, I want a cute mentally unstable Russian emo gf
...ideally alive of course

...ideally alive of course
huncfot130 napisał/a:
Nie wierzę że to napiszę... Ale tylko padalarza szkoda...
Nie szkoda, bo nie miał włączonych świateł ani nawet odblasków. Pewnie sam naj🤬y jechał

Rosjan zawsze szkoda, nie ma piwa.
edit: halmanik co tyle ostrzeżeń?
edit: halmanik co tyle ostrzeżeń?
Ja nie wiem jak Wy tu coś widzicie. Tylko darcie p🤬dy i szary ekran po chwili
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Dlaczego laski zawsze, ale to zawsze musza tak drzec te p🤬dy. K🤬a krzykiem krzywdy nie naprawisz, nalezaloby zamknac ryj i sie zastanowic co sie wlasnie odj🤬o.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie