Australijczycy wymyślili dość chwytliwy sposób na pokazanie jak motocykliści mają przej🤬e.
Na pierwszym zdarzeniu myślałem, że będzie HARD
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@benny
Nie będziesz mi życia układał. Będe srał gdzie i kiedy chce i to nie twoja sprawa.
to nie ma racji bytu tutaj
Zadajmy sobie jedno zajebiście ważne pytanie: co to tutaj robi? I nie dawajmy piw.
konto usunięte
2014-10-19, 21:31
było by 100x bezpieczniej gdyby wszyscy nie jechali tam pod prąd
Skoro tak niebiezpiecznie na drodze dla motocykla wiec nalezy takim jednosladem jezdzic zdecydowanie wolniej.
A jak jezdza?
Ile fabryka dala.
juz sie rozsiadłem na łóżku otwarłem danio myśle sobie zaraz sie wbije w tego campera a tu takie rozczarowanie
Sadol zaczyna przypominac interie, nieważne co byle się gorączkowali.
konto usunięte
2014-10-19, 22:46
ulifont napisał/a:
Zadajmy sobie jedno zajebiście ważne pytanie: co to tutaj robi? I nie dawajmy piw.
w dupie mam ścigacze, ale Ciebie nie lubię jeszcze bardziej. Leci piwko
To jest chyba jakiś trolling ? To może też powinniśmy nakręcić filmik, jak np. ludzie grający w rosyjską ruletkę mają ciężko i rozpocznijmy kampanie, jak im możemy pomóc... toż to jakaś abstrakcja ten film..
Ciasny napisał/a:
w dupie mam ścigacze, ale Ciebie nie lubię jeszcze bardziej. Leci piwko
Dlaczego mnie nie lubisz, uzasadnij? Wszyscy mnie tu nie lubią.