Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up - zrobi zwrot w ciągu 14 dni od zakupu. Powie, że nie widział, że jest uszkodzony ;D
konto usunięte
2015-11-05, 14:42
tylko 500 ich wyprodukowali to sobie nowego nie kupi
konto usunięte
2015-11-05, 14:53
Mmmuaaahahaha, mój wewnętrzny cebulak się raduje.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
co za frajer... pewnie myslal ze jezdzi sie jak na playstation a tu moc i fizyka splatala figle
konto usunięte
2015-11-05, 19:10
tandeta lekko lizną plastik się posypał a ten opel zdrapany lekko
Szkoda tego Opla, pewnie był na sprzedaż.
Za dużo Need For Speed'a się nagrał i nie wziął pod uwagę apdejta do fizyki i realizmu
Takie życie... Jeden ma Ferrari a drugi ma kalkulator z aparatem.
Takie firmy jak Ferrari i Lambo dbają o markę.
Więc jeśli ktoś będzie się rozbijać w tak głupi sposób to mogą mu odmówić sprzedaży.
konto usunięte
2015-11-07, 9:32
Dlaczego to tak zawsze jest, że normalnych ludzi z wyobraźnią nie stać nawet na koło od takiego cacka, a debila bez wyobraźni, który po wpadnięciu w poślizg pewnie zasłania oczy już tak? Dobrze mu tak, bo za głupotę powinno się płacić jakiś podatek, ale auta szkoda.