👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
bleblebator1 napisał/a:
Jej mężunio też niezły gigant, na komuchów z M4
heh.. znalazłem:

Filmik beka od blmsów? Ja raczej widzę że jedna biała babka opanowała stado małp. Halman znalazł cały film i widać że dwoje białych ludzi jest w stanie opanować tłum debili BLM próbujących wedrzeć się na ich posesję. Kolejny dowód że to wszystko jest do opanowania i wystarczy trochę zdecydowania. Beka z BLM bo potwierdzają że zasługują na to co ich spotyka.

Za mały kaliber, na murzyna najlepsza jest strzelba, tak aby nie było wątpliwości

No i teraz sponiewierają ich jako białych rasistów, bo nie dali sobie chaty splądrować przez murzynów .
Fajnie mają w tym USA. Otwiera okno i już może do zwierząt strzelać.
Zigrin napisał/a:
(...)wystarczy trochę zdecydowania(...)
I załadowane M16 pod ręką

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie