Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 11 minut temu
Filmik z Yt
konto usunięte • 2015-03-24, 18:54
Mniej więcej rok temu ten filmik trafił na youtuba. Nie wiem czy to fake czy nie(w zasadzie może go widziałem na sadisticu albo innej stronie) ale w ostatnim czasie zaczęto wysyłać karty mobilizacyjne.

I żeby nie było, że było, filmik został skasowany z youtuba
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2015-03-25, 7:52
ciastek0302 napisał/a:

gdzieś tam do jakiegos jełopka, ktoś kto jest w rezerwach w razie "w" może się zgłosić lub też nie natomiast ktoś z karta mobilizacyjną musi się zgłosić

Karta mobilizacyjna z czerwonym paskiem, kilku znajomych ze studiów dostałe z niebieskim passiem. A to ze zgłosić się muszę wiem czytam posiadane dokumenty. Co do jełopka to naucz się rozumieć czytany tekst.
Zgłoś
jezu1 2015-03-25, 11:45
coś mi się wydaje że emigracja +18 z nieuregulowanym będzie omijać kierunek Polska
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-25, 12:19 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-25, 12:54 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Eth 2015-03-25, 14:15 1
@Hidalgo

Wolimy wyjechac sobie z rodzinka i normalnie zyc gdzies indziej, ewentualnie zginac w obronie bliskich

Walczyc mozna za cos w co sie wierzy, oraz kiedy sie ma szanse, a w sytuacji w ktorej "kraj" robi ze mnie niewolnika (pomijajac juz obecny burdel), ktory MUSI isc i za niego zginac (by pozniej i tak przegrac), to dziekuje - nasram.
Szczegolnie, ze caly rzad odpowiedzialny za wojne sie wyniesie z kraju.
Mialem w rodzinie osoby wypruwajace sobie bebechy za ten kraj, tylko po to, aby na starosc plakac, z powodu tego co sie tutaj dzialo.
Przyswoilem lekcje.

Czy ja siebie nazywam patriota?
Mozna cenic historie narodu, ale byc zaslepiony bzdurami?
Zwiedz sobie troche swiata, to moze wyrosniesz z zasciankowosci.

PS
Nasi przodkowie caly czas wedrowali za lepszymi warunkami, dzieki temu siedzisz teraz przed komputerem, a nie w chatce z gowna w afryce.
Zgłoś
Gl0BaL 2015-03-25, 17:35 2
Zgłoś
trabus 2015-03-25, 17:38
@up udław się tym piwem, przez przypadek kliknąłem ;/ ;D
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-25, 18:12
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-26, 10:42
chwastox napisał/a:

Nie mogę uwierzyć, że wypuszczali rekrutów będących jeszcze na unitarce w miasto

Mieliśmy dowódców drużyn ze stopniami szeregowca, a całą akcją dowodził jakiś plutek.
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-26, 11:11 1
Zgłoś
Eth 2015-03-26, 12:50 1
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-29, 1:52 1
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem