Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:19
Filmik z Yt
konto usunięte • 2015-03-24, 18:54
Mniej więcej rok temu ten filmik trafił na youtuba. Nie wiem czy to fake czy nie(w zasadzie może go widziałem na sadisticu albo innej stronie) ale w ostatnim czasie zaczęto wysyłać karty mobilizacyjne.

I żeby nie było, że było, filmik został skasowany z youtuba
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2015-03-24, 21:36 12
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
TheExecutor 2015-03-24, 21:53
watsman napisał/a:

a cioty w rurach już walą po gaciach ;D Spoko za jakiś czas będziecie walić w begeesy

Ciot w rurkach jest mniej niż dresów, alkoholików i narkomanów lub osób które NIE chcą pracować i żerują na państwie, tacy jako pierwsi powinni dostać powołanie.

A nie osoby które pracują lub mają rodzinę na utrzymaniu, co do ciot w rurkach to mniejsza patologia niż ( ci których wymieniłem powyżej )...

Co do filmiku, to nie są to prawdziwe karty.
Zgłoś
qwerq221 2015-03-24, 22:16
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-24, 22:17
pachnie fejkiem jak sam hooj
Zgłoś
Vadim 2015-03-24, 22:19 1
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-24, 22:26
@up do ekwadoru nie trzeba wizy... do swisslandu też nie trzeba wizy... do kanady nie trzeba wizy... do islandii nie trzeba wizy... Dziękuję do widzenia. Nie zamierzam jechać do eurokołchozu albo północnych lewicowych stanów...
Zgłoś
kapelan_szturmowy 2015-03-24, 22:34 3
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-24, 22:40 4
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-24, 23:25 1
Zgłoś
tranzystor 2015-03-24, 23:48 1
Ver0 napisał/a:

Nie mogę się doczekać aż po mnie przyjdą

Wyprasuj dres na kant, to może będziesz wyglądał jak człowiek, jak przyjdą.
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-24, 23:59 1
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-25, 0:24
Zgłoś
ciastek0302 2015-03-25, 0:29
gdzieś tam do jakiegos jełopka, ktoś kto jest w rezerwach w razie "w" może się zgłosić lub też nie natomiast ktoś z karta mobilizacyjną musi się zgłosić
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-25, 3:27
Ale wy zdajecie sobie sprawę, że granica to nie jest nieprzekraczalny mur strzeżony na każdym centrymetrze i w wielu miejscach można spokojnie przejść? Ogólnie jedyny problem to przeżycie po tym jak już się zwieje do innego kraju.
Zgłoś
Hannibal_PL 2015-03-25, 7:51
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem