Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:25
Filmik z Yt
konto usunięte • 2015-03-24, 18:54
Mniej więcej rok temu ten filmik trafił na youtuba. Nie wiem czy to fake czy nie(w zasadzie może go widziałem na sadisticu albo innej stronie) ale w ostatnim czasie zaczęto wysyłać karty mobilizacyjne.

I żeby nie było, że było, filmik został skasowany z youtuba
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ArkaSzatana 2015-03-24, 20:32 3
isap.sejm.gov.pl/DetailsServlet?id=WDU20101450972

Ten link rozwieje wszelakie wątpliwości.
Zgłoś
Greku91 2015-03-24, 20:32 14
Przykro mi, ale muszę was rozczarować, jest to replika mobilizacji z II WŚ. która była dodana do pudełkowych egzemplarzy gry ENEMY FRONT.

Dziękuję, dobranoc!
Zgłoś
wudun 2015-03-24, 20:34 4
Nie będziecie walczyć? Co niby zrobicie? Po ogłoszeniu mobilizacji pierwsze co zrobią to zamkną granicę. Nie stawisz się osobiście osobiście to doprowadzą ciebie. Przynajmniej trzy razy dziennie będziesz trzepany na punktach kontrolnych. Takich fifa uefa szybko wyłapią tyko wtedy będziecie w dupie. Zamiast trafić do jednostek macierzystych traficie do takich pokroju JW 1370. Tam wasz szybko posłuszeństwa nauczą;D Po miesiącu będziecie automatami które potrafią odpowiadać tylko "ROZKAZ";D
Zgłoś
garota 2015-03-24, 20:36
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-24, 20:38 1
Żadnej wojny nie będzie, podjudzacie atmosfere bez sensu.
Na miejscu litwy bym się bał. Ale my jesteśmy bezpieczni.
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-24, 20:41 8
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
VanHelsing 2015-03-24, 20:44 8
Co za debile, walczyć za ideały rodem średniowiecza. Za co ja mam walczyć niby, żaden "patriota" nie potrafi racjonalnie odpowiedzieć za co chce walczyć. Polska to tylko nazwa, historia to przeszłość, historia jeść mi nie da, nie zapewni mi przyszłości. Być wzmianką na cmentarzu że zginąłem za kawałek ziemi na wielkim globie bo jakiemuś pajacowi zachciało się wojny? Dobre sobie.
Zgłoś
wudun 2015-03-24, 20:47
Ver0 napisał/a:

Nie mogę się doczekać aż po mnie przyjdą

I co zrobisz? Ty myślisz że kto przyjdzie? Przyjdzie trzech panów z czego jeden z prawem użycia broni.
Zgłoś
Vadim 2015-03-24, 20:50 8
wudun napisał/a:

Nie będziecie walczyć? Co niby zrobicie? Po ogłoszeniu mobilizacji pierwsze co zrobią to zamkną granicę. Nie stawisz się osobiście osobiście to doprowadzą ciebie. Przynajmniej trzy razy dziennie będziesz trzepany na punktach kontrolnych. Takich fifa uefa szybko wyłapią tyko wtedy będziecie w dupie. Zamiast trafić do jednostek macierzystych traficie do takich pokroju JW 1370. Tam wasz szybko posłuszeństwa nauczą;D Po miesiącu będziecie automatami które potrafią odpowiadać tylko "ROZKAZ";D

W takim wypadku przy pierwszej okazji, gdy dostane broń będę strzelał w 50 letnich januszów alkoholików którzy niby będą wydawać mi rozkazy. Później sobie w głowę.
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-24, 20:53
na bank to jest fragment filmu instruktażowego na wypadek apokalipsy zombie. przyrzekam.
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-24, 21:05
Vadim napisał/a:

W takim wypadku przy pierwszej okazji, gdy dostane broń będę strzelał w 50 letnich januszów alkoholików którzy niby będą wydawać mi rozkazy. Później sobie w głowę.

Ukończyłeś chociaż liceum? Być zgarniętym na mobilizacji tylko po to żeby próbować zamordować nieznajomych oficerów i popełnić samobójstwo. Genialne. Pomijając chorą nienawiść to zgaduję, że nie masz pojęcia, co to rodzina.
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-24, 21:11 1
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-24, 21:18 1
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-24, 21:18
Zgłoś
wudun 2015-03-24, 21:28
Nie będziecie bronić? OK. Teraz powiem wam jaka będzie wasza przyszłość.
Powiedzmy że przegramy z putinem. Powstanie marionetkowy rząd który pierwsze co zrobi to wystąpi z UE i z NATO. Wasza obecność na zachodzie stanie się zbędna. zaraz zaczną się wydalenia do Polski. Tylko tutaj będzie trochę inaczej. Pobór będzie jak za komuny. Będziesz się stawiał to znikniesz( jeżeli trafisz na listę stanowiących zagrożenie to znikniesz na pewno)

Po kilku latach putin zaatakuje zachód i wtedy nie będziesz walczył za Polske tylko za putina.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem