Ło panocku dopiero po chwili załapałem co jest w tym dziwnego
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.

podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Nie widać tam nigdzie wieży wartowniczej z uzbrojonym strażnikiem.
Pewnie dostali kary ograniczenia wolności (czyt. prace społeczne) i tylko dlatego coś robią bo wiedzą, że w rosji nie p🤬lą się z tym gruzem.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Da sie? da.... to zagonic tych nierobow do pracy i uciac zasilki z naszych podatkow... ale w postepowej europie nie mozna bo przeciez prawa czlowieka....
Jak k🤬om dobrze pogrozisz (zabraniem socjalu, innymi ustawowymi przyjemnościami) to potrafią tacy się z miotłą pokrzątać (oczywiście leserując na potęgę). Ba, nawet dziecko do szkoły wyślą!
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Mogę już umrzeć spokojnie, widziałem wszystko
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz