👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:14
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gość albo jest głupi albo ma jaja ze stali, do niedźwiedzia z miotłą wychodzić.
Miło dla odmiany zobaczyć jak ktoś odgania niedźwiedzia zamiast bezmyślnie zabijać jak kacapy.
Koleś jest idiotą, wystawia śmiecie w reklamówce przed drzwi i dziwi się że niedźwiedź podchodzi pod jego dom.
T3RMINATOR napisał/a:
Gość albo jest głupi albo ma jaja ze stali, do niedźwiedzia z miotłą wychodzić.
Nie do końca... Z niedźwiadkami to jest tak, że jak idą na szaber, to są świadome, że są na "nieswoim" terytorium i nie chcą ryzykować konfrontacji, bo nie wiedzą czego się mogą spodziewać, chyba że się trafi jakiś jebnięty miś, albo wściekły, ale z reguły darcie ryja wystarcza żeby się odwalił... Inaczej sprawa się ma kiedy to człowiek wchodzi na ich terytorium...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie