Hahaha wiedziałam,że Finowie to świry
Ciekawe ile wychalali,że na taki pomysł wpadli?

Na tyle oksymoron, że rosja nie była w stanie nic im zrobić
Jest nawet taki jeden Fin, który całe brygady rozpieprzał

Turkusowa Dziewica napisał/a:
Już nie jest, ale fajnie, że czytacie demoty.
fajnie że sam się o nim z demotów dowiedziałeś hipokryto.
podpis użytkownika
My cock is much bigger than yours
Czuje się naprawde stary bo ja wiem że tych snajperów było znacznie wiecej niż 1... Do tego nawet nie mieli celowników optycznych...

Turkusowa Dziewica napisał/a:
fińską armię było tylko stać na jedną sztukę broni
Ale za to mieli dwie łódki z nabojami...

navvn napisał/a:
Na tyle oksymoron, że rosja nie była w stanie nic im zrobić
![]()
ZSRR a nie Rosja. A ZSRR nigdy potęgą militarną nie był, bo tak na prawdę w armii radzieckiej liczyła się ilość a nie jakość.
Jakie k🤬a bawić? Toż to jest super nowoczesny program szkoleniowy G.A.Y. w ogóle się na militariach nie znacie

Mam rozumiec, ze koles z ostatniego zdjecia ma maske po koledze z tych poprzednich?
to nie może być Finlandia - nie widziałam na żadnym zdjęciu nokii
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..

podpis użytkownika
-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
Mephic napisał/a:
ZSRR a nie Rosja. A ZSRR nigdy potęgą militarną nie był, bo tak na prawdę w armii radzieckiej liczyła się ilość a nie jakość.
To byś się cycku zdziwił, gdyby Trocki miał ciut wieksze jaja od Stalina to wpieprzał byś teraz zupe z trawy jak w korei. Problem w tym, ze stalin w 37 wybil kwiat oficerki i pozbyl sie okolo miliona ludu z wojska. Myslisz, ze dlaczego niemcy pierwsze rozpetaly wojne? Bali sie komunizmu i udezyli w dogodnym momecie. Zreszta wszyscy srali wtedy po gaciach przed czerwonymi.