Fragmenty wywiadu z właścicielem firmy Bio-clean, która zajmuje się m.in. sprzątaniem po zgonach.
Czekam na odcinek "Brudnej roboty z Mike Rowe'em"
konto usunięte
2017-08-16, 23:29
No i zajebista sprawa, że ktoś się tym zajmuje. Ja bym nie dał rady sprzątać po kimś z rodziny i myślę, że większość z sadoli też by nie dała rady.
Dobra,dobra. Nie wiem czy zdajecie sobie sprawę, ale... Istniały, istnieją specjalne jednostki, które czyszczą czołg w środku (!!!!!!!!), z tego co zostało... Nie jesteście sobie tego wstanie wyobrazić, i ja również.
konto usunięte
2017-08-17, 2:02
Chyba już nie ma ich strony na fejsbuniu, link z google nawet nie działa, więc prawdopodobnie zablokowali stronę. A szkoda.
Przecież to jest praca moich marzeń
Cinkciara napisał/a:
Chyba już nie ma ich strony na fejsbuniu, link z google nawet nie działa, więc prawdopodobnie zablokowali stronę. A szkoda.
Jak nie ma jak jest.
facebook.com/usuwanieszkod/
Jest fajny film z denzelem washingtonem na taki temat.
konto usunięte
2017-08-17, 9:10
Jakie są wymagania?
Jestem zainteresowany.
Pracowałem z nimi po jednym pożarze - spoko ludzie, jak ktoś serio chce tak pracować, to pracodawca pewny.
Jestem na ich fp i gdzie te fotki ocenzurowane są?
Pracując w takich skafandrach mógłbym wyczyścić dany pokój. Mnie bardziej odrzuca zapach ale mając maskę nic nie czuć więc warto próbować jeśli dobrze płacą. Ktoś wie jakie jest średnie wynagrodzenie?
Nie szukają przypadkiem kogoś do pracy?