Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Angevil 2021-08-22, 19:03 2
Szkoda warana, jeszcze jakiejś wścieklizny dostanie...

podpis użytkownika

I tak to jest.
Zgłoś
Quba23 2021-08-22, 19:05 2
Fajna czoko
Zgłoś
Ludobojstw0 2021-08-22, 19:11
Ona taka czarna od tego słońca i jeszcze się opala
Zgłoś
pułkownik69 2021-08-22, 19:16 1
niech się sadole w końcu zdecydują czy ona jest małpą i gównem czy ,,fajną i egzotyczną czekoladką'' w każdym razie ja bym j🤬

podpis użytkownika

historycznie i dokumentalnie-ulubiony dział
Zgłoś
kaadam5 2021-08-22, 20:17
Jak waran ugryzie to koniec! Ona juz nie zyje, tylko jeszcze nie wie. Za tydzien sie dowie!
Zgłoś
dyjo 2021-08-22, 20:28
serenity napisał/a:

Fake! Warany nie jedzą gówna!

Racja to nie Karaś k🤬a !
Zgłoś
djpyza 2021-08-22, 20:29 5
sothis napisał/a:

I prymitywne polskojęzyczne popłuczyny po Polakach sprzed wojen i zaborów jadą po ciemnoskórej jaka to rasowo gorsza
Zawsze takie bydełko mnie śmieszy. Cywilizowany cz🤬ch czy inny żółty, czerwony czy sraczkowaty wcale nie jest gorszy od kupowanych po 500zl pisiorków, bo niby w czym?

a czemu jesteś lewakiem co wszystko by sprzedał sam siebie byś oj🤬 xD I na twojej uświadomienie nie biorę +500 bo nie mam dzieciaka i nie stękam lewaku xD
Zgłoś
Zasysacz 2021-08-22, 20:32
A tam p🤬licie fajna negroidka pałe może objechać podchodzi lekko pod sex ze zwierzętami ale kto nie próbuje ten nie r🤬a zawsze potem można fiuta umyć, i kolegom sie nie przyznawać i będzie ok
Zgłoś
sothis 2021-08-22, 20:53 4
djpyza napisał/a:

a czemu jesteś lewakiem co wszystko by sprzedał sam siebie byś oj🤬 xD I na twojej uświadomienie nie biorę +500 bo nie mam dzieciaka i nie stękam lewaku xD

Przecież z tego co napisałem wynika debilu, że jestem przeciwko socjalowi a kolorowych stawiam na równi z kwiatem narodu żyjącym z zasiłków. Czyli jestem prawkiem wedle tego, z czego wywnioskowałeś że bliżej mi do czerwonych. Głąbie.

Inna sprawa, że z poglądów chyba centroprawica by mi wyszła.
Zgłoś
mazga50 2021-08-22, 21:21 1
korowiow777 napisał/a:

ugryzienie warana może skutkować posocznicą, ale na pewno babraniem się rany i problemami. Bakterie w pysku są jego bronią biologiczną mającą na celu zabicie nawet większego osobnika. Tylko c🤬j wie czy to waran.

Wszyscy trwamy w tej dobrej nadziei.
Zgłoś
Kaszakisza 2021-08-22, 21:43 1
serenity napisał/a:

To nie waran - to iguana.

podpis użytkownika

Zgłoś
CounterTerrorist 2021-08-23, 1:21
I weź taką ugryź ... to Ci aferę zrobi
Zgłoś
beny561 2021-08-23, 19:51
ciekawe czy zdechł ? po ugryzieniu jej
Zgłoś
emil1000121 2021-08-25, 10:32
serenity napisał/a:

Niby takie gówno, ale c🤬ja bym w nie włożył.
Zgłoś
roxster 2021-08-25, 11:02
Do odstrzału... małpa.
Zgłoś