📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:25
🔥
Hobby
- teraz popularne

Bliźniaczki to chyba się podzieliły po równo swoim intelektem - z całą rodziną 3 pokolenia wstecz.
Żal mi tych ludzi. Wydaje mi się , że takie podstawy każdy normalny, uczęszczający do szkoły człowiek powinien znać.
A ten w okularach pajacuje i śmieje się z własnej głupoty chyba...
A ten w okularach pajacuje i śmieje się z własnej głupoty chyba...
Ubawiłem się jak mało kiedy. Ostatni taki zajebiaszczy odcinek był chyba o skrótach i akronimach gdzie marynarz pokazał wzrok tęskniący za inteligencją. Tak czy inaczej nadal mam nadzieję, że to ustawione było i nie mamy tyle debili w społeczeństwie.
Oglądam dalej serię i zastanawiam się skąd biorą chętnych do udziału w tym. Jak można się tak zbłaźnić? Modne jest być imbecylem czy może płacą bardzo dobrze za upublicznienie twarzy?
@up Nie wiem czy akurat do tych ludzi to się odnosi, ale zauważyłem, że niektórzy lubią się błaźnić publicznie, bo wydaje im się, że jak jebną coś głupiego to będzie zabawne i będą fajni. Nawet jeśli znają odpowiedź. Albo są po prostu głupi, a to tłumaczy wszystko.
Jeśli znają odpowiedź to całkiem zacnie grają, że jej nie znają i wygadują głupoty. Więc albo to świetni aktorzy albo totalni idioci.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie