Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:36
Flaczek
N • 2010-05-23, 23:40
Jasiu odwiedza Małgosię pod nieobecność babci. Pod wpływem romantycznej chwili zaczęli się kochać w kuchni. Po udanym sexie poszli do pokoju Małgosi. Niestety zapomnieli wyrzucić prezerwatywę. Po 2 godzinach wraca babcia i wpada do pokoju Małgosi trzymając w ręku zużytą gumkę i woła:
-Pasztecik to się zjadło, a flaczek babcia musiała wylizać!
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2010-05-24, 0:11 1
Jadłem
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-24, 0:14
Ciekawe jak smakował 'pasztecik' haha
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-24, 2:09 2
@walassss
nie wiesz ze nie je sie na noc?
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-24, 6:34 20
@Pietri, niewiem, bo to nie my łykamy
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-24, 14:02 14
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-24, 16:52 12
Tak mi się skojarzyło
Zgłoś
GęsiorSB 2010-05-24, 20:27 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-24, 23:04 4
Piszę się seks do k... nędzy! SeKS, a nie seX!!! Co wy macie z tym "X" pierd...m?! Pozwól sobie na ten luXus i zaglądnij do Xiążki od czasu do czasu, a jak tak bardzo lubisz "X", to zmień imię na Xawery!
Zgłoś
N 2010-05-25, 0:34 2
pureinsane napisał/a:

Piszę się seks do k... nędzy! SeKS, a nie seX!!! Co wy macie z tym "X" pierd...m?! Pozwól sobie na ten luXus i zaglądnij do Xiążki od czasu do czasu, a jak tak bardzo lubisz "X", to zmień imię na Xawery!

Swojej dziewczynie zawsze robisz taki wykład przed sexem kiedy czeka aż ją zerżniesz?
Chyba że jedyną osobą z którą rozmawiasz o sexie jest profesor Miodek...
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-25, 2:35 1
nitromalyna jak Cię jakiś angol ze swoim "X" Xcytująco będzie r🤬ał w doopsko, to zatęsknisz za Miodkiem.
Szanuj swój Język ziomuś.

Tak swoją drogą, to nie wiedziałem, że Twoja dziewczyna mówi do Ciebie drukowanymi literami przed seksem... no ale cóż... różne są upośledzenia.
Zgłoś
GęsiorSB 2010-05-25, 19:35 1
pureinsane napisał/a:

nitromalyna jak Cię jakiś angol ze swoim "X" Xcytująco będzie r🤬ał w doopsko, to zatęsknisz za Miodkiem.
Szanuj swój Język ziomuś.

Tak swoją drogą, to nie wiedziałem, że Twoja dziewczyna mówi do Ciebie drukowanymi literami przed seksem... no ale cóż... różne są upośledzenia.

i Ty, brutusie, śmiesz pouczać innych, że nie szanują swojego języka( wgl, dlaczego język z dużej, może nazwa własna?) skoro sam go nie szanujesz? źomóś?
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-25, 19:38 1
Się kłócicie o to kto dostanie Piwo za komentarz...
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-26, 22:23 1
To ja też chcę piwo za komentarz.
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-27, 8:15 1
amf09 napisał/a:

To ja też chcę piwo za komentarz.

A może warna za wymuszanie piw?
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem