Kolejna poj🤬a moda z zachodu... Dworzec jest po to, by go jak najprędzej opuścić, a nie się przeciskać między torem przeszkód z ludzi.
Macie minutę do pociągu, a tu jakieś p🤬lone banany stają w miejscu... Nic tylko z piłą mechaniczną towarzystwo rozgonić. Ale przecież nie. To jest performance!
Macie minutę do pociągu, a tu jakieś p🤬lone banany stają w miejscu... Nic tylko z piłą mechaniczną towarzystwo rozgonić. Ale przecież nie. To jest performance!
@grot rozj🤬eś mnie
- Zobacz to foto, oni stali tak nieruchomo przez kilka minut!
- No widzę właśnie, wszyscy?

- Zobacz to foto, oni stali tak nieruchomo przez kilka minut!
- No widzę właśnie, wszyscy?

Ja bym chyba minuty w takich pozach, jakie oni mieli, nie wytrzymał.
@up @up
Chcieli mieć uwiecznione zdjęcie
tak tak brawo dla tych fotografów
Chcieli mieć uwiecznione zdjęcie

tak tak brawo dla tych fotografów
podpis użytkownika
C🤬j Ci do tego, że pisze małą czcionką.
Ciekawe, że bydło potrafi się zmobilizować żeby odstawiać takie gówno, a nie potrafi się zmobilizować, żeby wyp🤬olić swoich oprawców z wiejskiej/kongresu i ponabijać ich łby na pale.
Ale czego się można spodziewać po bydle, które już zapomniało skąd przyszło i dokąd lezie.
Ale czego się można spodziewać po bydle, które już zapomniało skąd przyszło i dokąd lezie.
Bydło z NY ma raczej wyj🤬e na jakąś Wiejską w jakimś biednym kraiku. Nie uważasz?
Nowszy chyba jest z reversed. Starocie wrzucacie.
- Yoda
podpis użytkownika
/Do or do not, there is no try./- Yoda
a kto był na flashmobie gangnam style na starówce?
może moda z zachodu, ale chociaż potrafią to zrobić.. nie jak u nas, przyszło 3 tysia ludzi, a tańczyło może z 300

może moda z zachodu, ale chociaż potrafią to zrobić.. nie jak u nas, przyszło 3 tysia ludzi, a tańczyło może z 300

podpis użytkownika
Jak powstała religia? Pierwszy na świecie mitoman napotkał pierwszego idiotę...

Ciekawe co zrobilaby tamta laska z flashmoba jakbym ja zlapal za cipe
Zaczelaby sie ruszac czy udawala by ze nic sie nie dzieje :]

dauny j🤬e, niech sobie kazdy jebnie napis na czole: attention biatch