📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:11

Nawet bez dźwięku mógłbym postawić duże pieniądze że to jakiś kacap. Natury nie oszukasz, a takiego ryja nie ukryjesz.
BigLebovsky napisał/a:
Piękne słowiańskie rysy.
Hamuj się kawalerze ! Jaki słowiański ?
Żaden z podgatunków kacapa nie jest słowiański !
Słowianie to : Polacy, Słowacy, Czesi, Bułgarzy, Chorwaci, Czarnogórcy, Macedończycy, Serbowie i Słoweńcy.
A reszta na wschód od Buga to kacapy !!!
Ot co !
własnie mu niemiecki deweloper stawia apartamenty w gdansku, za pieniadze cebulaków, bedzie miał zasasiadów lekarzy i inzynierów.
dobrze ze łysy, bo gdyby miał długie włosy to z geby jak typowa ukrainka, choc ma nieco bardziej inteligentnie z oczu mu patrzy
dobrze ze łysy, bo gdyby miał długie włosy to z geby jak typowa ukrainka, choc ma nieco bardziej inteligentnie z oczu mu patrzy

Kogucik_Bałamucik napisał/a:
Hamuj się kawalerze ! Jaki słowiański ?
Żaden z podgatunków kacapa nie jest słowiański !
Słowianie to : Polacy, Słowacy, Czesi, Bułgarzy, Chorwaci, Czarnogórcy, Macedończycy, Serbowie i Słoweńcy.
A reszta na wschód od Buga to kacapy !!!
Ot co !
Nie wyczułes ironii i sarkazmu przyjacielu drogi. Ale nie mam ci za złe. Wszak to tylko słowo pisane. Urazy nie żywię. Bywaj zdrów!
BigLebovsky napisał/a:
Piękne słowiańskie rysy.
ja bym obstawiał jakichś nordyków.. oni nonstop najeżdzali ruskie i urchali ich panny..
lysymisio6969 napisał/a:
ja bym obstawiał jakichś nordyków.. oni nonstop najeżdzali ruskie i urchali ich panny..
Nie no ,coś ty! Dżingischany mongołowate. Albo Buriaci....choć to pewnie to samo
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie