Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:42
Flupy z p🤬dy
fleischmann • 2011-01-12, 19:55
Zbigniew SAJNÓG

FLUPY Z P🤬DY

- mam flupy - usłyszałem
od dziewczyny i myślę: co?
- co? - pytam
- no, leci mi z p🤬dy.

-------------

Po napisaniu tego wiersza, autor najwyraźniej stwierdził, że to szczyt jego możliwości i popełnił samobójstwo.

za Wikipedią:

Flupy z p🤬dy – wiersz Zbigniewa Sajnoga opublikowany w 1991 roku w czasopiśmie literackim "brulion". Sajnug był poetą z kręgu Totartu, anarhizującej grupy poetyckiej, kturej happeningi wyrażały moralny nihilizm.
Zgłoś
Prometheus_Coprophagus 2011-01-13, 17:24 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
fleischmann 2011-01-13, 17:40 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
~Faper Noster 2011-01-13, 23:37 3
Oj coś mi sie zdaje że ci cali futuryści to by na sadolu warnów a warnów nałapali
Zgłoś
konto usunięte 2011-01-14, 23:27
Zgłoś
konto usunięte 2011-01-15, 7:04
skoro juz jestesmy przy tego typu tworczosci to mysle ze czas zareklamowac mojego kolege "kedziora". oto jego wiersz, ponizszy jak i wiele innych znalezc mozna na digart.pl na koncie dangerousperson.

Paweł Kędzierski - Skoti Pipen

Skąd się wziął kolor czarny w moim życiu ?

nie chcę już myśleć

i nie uwierzę!

że się osrałem
Zgłoś
konto usunięte 2011-01-15, 10:19
Jak już jesteśmy przy błędach ortograficznych, pisze się anarCHizującej, nie anarhizującej, fleischmann.
Zgłoś
konto usunięte 2011-01-15, 10:44 1
Te fleishman, jak będziesz miał wigilię klasową w przyszłym roku, to jeśli macie zwyczaj robienia sobie prezentów, poproś żeby ci kupili słownik ortograficzny.
Zgłoś
chetek 2011-01-15, 11:25
fleischmann - taki wielki znawca literatury z ciebie, a prostej ironii nie potrafisz wychwycić. Ale mówi sobie dalej, że jesteś zajebisty inteligent.
Zgłoś
konto usunięte 2011-01-15, 11:38 2
Zgłoś
spinhead33 2011-01-15, 12:00
Zgłoś
The Butcher 2011-01-15, 12:16
Jeszcze niech ktoś spróbuje napisać "kórwa", to przecież już profanacja. Pfu.
Zgłoś
konto usunięte 2011-01-15, 15:49 1
Zgłoś
konto usunięte 2011-01-15, 15:56
Zgłoś
konto usunięte 2011-01-15, 16:10
fleischmann napisał/a:

Ruszylibyście dupy siedząc na tych swoich krzesłach/fotelach, weszli na Wikipedię i sprawdzili, że to specjalnie.

Nie wiem jak Ty, ale ja osobiście, żeby odwiedzić ciocię Wiki, nie muszę wstawać z fotela, tudzież ruszać dupy...
Zgłoś
fleischmann 2011-01-15, 16:28
GoldFishEK napisał/a:

Nie wiem jak Ty, ale ja osobiście, żeby odwiedzić ciocię Wiki, nie muszę wstawać z fotela, tudzież ruszać dupy...

A czy ja mówię, żebyś wstawał z krzesła? "Ruszyli dupę siedząc" nie znaczy "wstań z krzesła".
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem