📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:18
Czy naprawdę dzisiaj to normalne by siedząc w knajpie z kobitą/znajomą nagrywać ją jak on nagrywa obiad na talerzu? Za moich czasów to się do restauracji chodziło jeść i dalej to praktykuje a nie nagrywać tiktoka jak ktoś nagrywa tiktoka....
Trzeba być debilem żeby w szklane drzwi tak wejść. Plotki jakobym kiedyś w życiu tak zrobiła to tylko wredne insynuacje.
Na szczęście chociaż słit foci żarcia na Insta nigdy nie popełniłam...
Na szczęście chociaż słit foci żarcia na Insta nigdy nie popełniłam...
TrzeciaPyraNaTaczce napisał/a:
Bo jesteś starym dziadem który nie rozumie pokoleń Fecesbooka/Insta/itd! Na szczęście ja też (chociaż nie dziadem).Czy naprawdę dzisiaj to normalne by siedząc w knajpie z kobitą/znajomą nagrywać ją jak on nagrywa obiad na talerzu? Za moich czasów to się do restauracji chodziło jeść i dalej to praktykuje a nie nagrywać tiktoka jak ktoś nagrywa tiktoka....
majeńka napisał/a:
Bo jesteś starym dziadem który nie rozumie pokoleń Fecesbooka/Insta/itd! Na szczęście ja też (chociaż nie dziadem).
Jestem nawet nie w połowie do 30 także ten xD
JerseyDevil napisał/a:
naoglądał się uwierz w ducha
Albo uwierzył w manifestację marzeń i kwantowe przeskoki Leilani Szajek
majeńka napisał/a:
Wszystko trzeba za Ciebie robić. Masz, naści: beirute, takie żarełko wypchane 2147483647 rodzajami pokrojonego mięsa i wędlin.Na szczęście chociaż słit foci żarcia na Insta nigdy nie popełniłam...
Bo jesteś starym dziadem który nie rozumie pokoleń Fecesbooka/Insta/itd! Na szczęście ja też (chociaż nie dziadem).
TrzeciaPyraNaTaczce napisał/a:
Bo to millenialka. Tylko to pokolenie jest tak popieprzone.Jestem nawet nie w połowie do 30 także ten xD
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie