👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubię takie akcje a foczka od razu lepiej się poczuła kto by chciał nosić koszulkę cz🤬cha
zdun napisał/a:
wole takie foczki.
Wygląda jak byś ja siła trzymał w piwnicy
up up iles tam jak moga cie krecic napakowane laski to jakies zboczenie albo fetysz,,
Po takiej akcji zakażą teraz produkcji koszulek, jak zrobili to z plastikowymi słomkami, z powodu żółwia ze słomką w nosie....
tak przypadkiem mieli nożyczki?
wszystkie takie akcje z pomocy o kant dupy potłuc.. reżyserka..
każdy kiedyś miał jakąś okazję do zrobienia dobrego uczynku i Wiecie, że w takich sytuacjach wyciąganie telefonu do nagrywania jest ostatnią rzeczą o której się myśli.
każdy kiedyś miał jakąś okazję do zrobienia dobrego uczynku i Wiecie, że w takich sytuacjach wyciąganie telefonu do nagrywania jest ostatnią rzeczą o której się myśli.
GrochTNT napisał/a:
ci goście, z tego co wiem, robią takie akcje na plażach systematycznie. to nie przypadek, że akurat zaplątaną w koszulinę babmbo kopaczy fokę dorwali. uwalniają też z sieci rybackich, czy innego gówna, co się wala po oceanach, a zwierzaki bez palców, jak się zaplączą, to nie mogą się wyplątać..
nie mierz wszystkich hinduską miarą, bo tam akurat takich fejk reskju akszyns jes od c🤬ja, z pieskami, czy kotkami..
pozdro!
Mam nadzieję że ta koszulka to pozostałość po murzynie który pop🤬lal pontonem za lepszym życiem ale na szczęście się utopil

GrochTNT napisał/a:
Tak, to nie był przypadek bo to jest ich praca matole, wygoogluj kanał "Ocean Conservation Namibia", gdzie znajdziesz setki filmów gości z tej organizacji. Więc stul dziub i ciesz się że nagrywają bo między innymi dzięki wyświetleniom mają kasę by robić to co robią.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie