👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hal nie wiedziałem że jesteś fanem marynistyki hahahahah. Ale czemu gość to robił ?
baronturbina napisał/a:
Hal nie wiedziałem że jesteś fanem marynistyki
bo ja jestem człowiek resansu...

Cytat:
No … abordaż Ci obcy nie jest hahahah
Weź mu obciąg z tego zachwytu

podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?

Driver19cm napisał/a:
Weź mu obciąg z tego zachwytu
Przyznaj, że sam marzysz o tym by obciągnąć Halmanowi?
Anosa20 napisał/a:
Cała jego rodzina marzy o kurasie Halmana.
baronturbina napisał/a:
Cała jego rodzina marzy o kurasie Halmana.
Myślałem, że dyskusja będzie o sensie refowania wantami na grot, w dodatku poprzez jakiś dziwny zwrot.
A tu znowu skojarzenia seksem homoseksualnym.
Chyba nasz wspaniała władza za bardzo porusza ten temat.
htp napisał/a:
Myślałem, że dyskusja będzie o sensie refowania wantami na grot, w dodatku poprzez jakiś dziwny zwrot.
A tu znowu skojarzenia seksem homoseksualnym.
Chyba nasz wspaniała władza za bardzo porusza ten temat.
Marynarze to pedały, wiec rozmowa jest na odpowiednim torze.
a tak w ogóle po jaka cholerę ono tam wlazło ?
Cytat:
Anonsa, chętnie Tobie obciągnę, tego brzydkiego, wstrętnego, obciachowego palucha

podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie