Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
nowynick 2014-01-15, 11:40 155
i przyszło mi żyć w świecie w którym narysowana foka ma więcej rozumu niż spora część społeczeństwa
Zgłoś
Konto usunięte 2014-01-15, 15:18 3
Gayllah Fokkabar!!
Zgłoś
Konto usunięte 2014-01-15, 16:08 20
Całe szczęscie że lewaki nie muszą masakrować prawaków. Sami się masakrują swoja własna głupotą.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-01-15, 16:10
Nie wrzucajmy wszystkich do jednego wora ;/. Hejt do c🤬tych rozumiem, ale żeby tak każdego lewaka uważać za geja? Absurd.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-01-15, 16:15 4
co to za gówno.
Zgłoś
milosciprzyjazn 2014-01-15, 16:23 3
Najlepsze jest to, że to raczej zwykle prawaki wyzywają każdego muzułmanina od terrorystów Ale wy k🤬a nie myślicie - raz p🤬licie że lewaki to sprowadziłyby by tu nam arabów na głowę, a zaraz potem takie komixxiki... No ale czego ja mogłem się spodziewać po gimbo-kucach. Logiki i konsekwencji? Nie, jak zwykle tylko taniego populizmu.
Komiks ani nie śmieszny, ani nie niosący żadnego przesłania. C🤬jowe (poza tym, po stronie z której to wziąłeś widać doskonale, w jakim przedziale wiekowym mieszczą się głównie polskie-"prawiczki" cisnące homoseksualistów)

Pozdrawiam
Zgłoś
Konto usunięte 2014-01-15, 16:29 8
milosciprzyjazn napisał/a:

Najlepsze jest to, że to raczej zwykle prawaki wyzywają każdego muzułmanina od terrorystów Ale wy k🤬a nie myślicie - raz p🤬licie że lewaki to sprowadziłyby by tu nam arabów na głowę, a zaraz potem takie komixxiki... No ale czego ja mogłem się spodziewać po gimbo-kucach. Logiki i konsekwencji? Nie, jak zwykle tylko taniego populizmu.
Komiks ani nie śmieszny, ani nie niosący żadnego przesłania. C🤬jowe (poza tym, po stronie z której to wziąłeś widać doskonale, w jakim przedziale wiekowym mieszczą się głównie polskie-"prawiczki" cisnące homoseksualistów)

Pozdrawiam

jesteś pedałem że tak zapytam ??
Zgłoś
thomi453 2014-01-15, 16:31
Takie czasy ...
Zgłoś
danio1991me 2014-01-15, 16:32
ojtam..nie trzeba odrazu pociskać homosiów... omnie za mnie niech sobie są, niech sobie siedzą w swoich zapyziałych norkach niech sie tam walą w kakao aż dostaną rzadkiej jak kisiel sraczki, ale k🤬a -adoptować dzieci ?? rządać swoich praw... ? - wiem że to c🤬ja ma do tego obrazka - tak tylko wyrażam swoje zdanie...

podpis użytkownika

Dupa jest od srania - zakaz pedałowania !
Zgłoś
Imper3838 2014-01-15, 16:32
Ja p🤬le komixxy.pl i wiadomo na jakim poziomie 'komiks'.

podpis użytkownika

Oto jest koniec końców świata, który znamy!
Przecież żyjemy tą chwilą od lat
Ostatnie wolne miejsca w pierwszym rzędzie mamy
Ze śmiercią będzie nam tu za pan brat.
Zgłoś
milosciprzyjazn 2014-01-15, 16:52 1
opusative napisał/a:

jesteś pedałem że tak zapytam ??

Kolejna rzecz która mnie po prostu za każdym razem rozp🤬ala - nigdy nie mogę się nadziwić jak niektóre prawiczki uwielbiają zaglądać innym ludziom do łóżek Jeżeli nie jestem - to moja sprawa. Jeżeli jestem - to moja sprawa. Jeżeli lubię r🤬ać drzewa, butelki po piwie albo kaloryfery - to też k🤬a moja sprawa. Zajmijcie się swoim życiem seksualnym (o ile jakieś macie)
Zgłoś
Konto usunięte 2014-01-15, 17:07 15
milosciprzyjazn napisał/a:

Kolejna rzecz która mnie po prostu za każdym razem rozp🤬ala - nigdy nie mogę się nadziwić jak niektóre prawiczki uwielbiają zaglądać innym ludziom do łóżek Jeżeli nie jestem - to moja sprawa. Jeżeli jestem - to moja sprawa. Jeżeli lubię r🤬ać drzewa, butelki po piwie albo kaloryfery - to też k🤬a moja sprawa. Zajmijcie się swoim życiem seksualnym (o ile jakieś macie)

czyli jesteś pedałem
Zgłoś
loleq0 2014-01-15, 17:22 3
Skoro żyjemy w wolnym kraju to mogę sobie krzyczeć na takich "wynaturzeńców" GAAAYYY....
Zgłoś
petru23 2014-01-15, 17:53
poldekmisiak napisał/a:

Foka masakruje lewaka!

Znaczy się jak ktoś ma lewicowe poglądy to pedał, jak prawicowe to kto? K🤬a?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie