Foken kojoten! Foken ket!
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Drze się jak poj🤬y i nagrywa w pionie, diagnozuje autyzm...
@UP i c🤬j że w pionie. k🤬a problemy pierwszego świata
J................z
2018-01-04, 19:30
Koleś tak płacze jakby ten kojot to co najmniej czyjeś dziecko zaj🤬. Wtedy to dopiero byłby filmik.
htp
2018-01-04, 20:33
Jajcarz napisał/a:
Koleś tak płacze jakby ten kojot to co najmniej czyjeś dziecko zaj🤬. Wtedy to dopiero byłby filmik.
Bądź wyrozumiały, niektórzy mają kota za całą rodzinę.
htp napisał/a:
Bądź wyrozumiały, niektórzy mają kota za całą rodzinę.
Takie czasy. Kiedyś miało się trójkę-piątkę dzieci. A dziś ? Pies i aborcja.
podpis użytkownika
“I much prefer the sharpest criticism of a single intelligent man to the thoughtless approval of the masses.”
Zawulon napisał/a:
Takie czasy. Kiedyś miało się trójkę-piątkę dzieci. A dziś ? Pies i aborcja.
Jak się żyło w p🤬lonym średniowieczu i nie wiedziało się co to jest antykoncepcja to niestety ale tak było .
Powinien mu powiedzieć:
Co k🤬a biała eko cioto, myślisz że to nie mój to kot jestem Kojotem? J🤬y gatunkisto!
A po nosem dodać:
Wyjazd z Teksasu gdzie żyją prawdziwi ludzie, do tego rozbrojonego lewackiego stanu ludzkich ciot... najlepsza decyzja w życiu czarnu... naczy kojota.
b................j
2018-01-04, 21:04
Ja p🤬le, nie wiem co się dzieje z tą stroną ale to nie jest już sadistic. Za takie gimbazjalne filmiki powinny być bany 0_o
C................s
2018-01-04, 21:16
@up raczej za komentarze.
ten dźwięk w 0:08 miażdży
A wystarczyłoby mieć w domu 1 spluwę
Musi być bardzo rzadki gatunek ten "Foken Kojoten" bo gość strasznie się podniecił a na Wikipedii nic nie ma o tym zwierzaku.
No ale jednak najczęściej Kojotek ucieka przed Kotkami... Tu jego naturalny przeciwnik w Ameryce Północnej... Czyli Puma... Oczywiście mało ich no ale spotkanie z tym zwierzęciem dla Kojota to wyjątkowo dramatyczna chwila...
i.pinimg.com/originals/31/58/fd/3158fdc7e67cb7e72332396eb04450ae.jpg
podpis użytkownika
Niezmanipulowany