Niekwestionowane dzieło sztuki z trochę innej perspektywy.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Marcusfff, zwój mózgowy ci się rozkręci, jeden jedyny który masz ignorancie
Myślałem, ze ktos się będzie r🤬ał na dachu czy cos
Lenart666 napisał/a:
Myślałem, ze ktos się będzie r🤬ał na dachu czy cos
ja wypatrywałem jakiegoś spontanicznego samobója
Bardzo sadystyczny filmik.
Na harda z tym, za mocne dla mnie.
Tvp historia a nie sadistic, bitch!
Murzyny to naprawdę muszą se myśleć w tych ich pustych łbach że są dla tych Włochów jakimiś nadludźmi i że tak o nich dbają że im taka łazienkę pierdykneli
Nie wiem już po co jest ta poczekalnia. Chyba tylko po to, aby każde gówno nabrało mocy urzędowej przed przejściem na główną. Żenada. Nonsens. Żeby chociaż dron się wpieprzył do wody.
Choroba lokomocyjna mi się tylko uruchomiła od tego filmiku. Może o to chodziło, że część widzów się porzyga.
Byłem widziałem. Niesamowita rzeźba. U nas też takie mogły być gdyby Polacy nie byli podludźmi.
Cryo
2020-05-02, 12:48
Wiewór napisał/a:
Byłem widziałem. Niesamowita rzeźba. U nas też takie mogły być gdyby Polacy nie byli podludźmi.
Przecież posągi papieża same się nie postawią