👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

murzynek bambo w afryce mieszka, czarną ma skórę i czerwoną rurę
pomysłowy dobromir

pomysłowy dobromir

Na pindola nie ma co zakładać, i tak już wszyscy AIDS mają. :]

+10 do kreatywności
moze jestem spaczona ale chciała bym mieszkać w jakimś kraju trzeciego świata np. RPA

moze jestem spaczona ale chciała bym mieszkać w jakimś kraju trzeciego świata np. RPA
Zacytuje Testovirona
"Biedaki obsrane dupy macie, tak ?! Nie ma litości dla biedaków !!"
"Biedaki obsrane dupy macie, tak ?! Nie ma litości dla biedaków !!"
a wełny zużył na to tyle, że teraz pół wioski będzie z gołą dupą latać

Oni przynajmniej są pomysłowi. U nas gówniarz by poleciał do Lidla po piłkę albo by naciągnął starych na nową z Adidasa

A my w Europie tyle piłek marnujemy
to dlatego mamy słabą reprezentację.

"Co można zrobić z prezerwatywy"
przeczytalem jak co mozna zrobic z perspektywy,za duzo demotow..
przeczytalem jak co mozna zrobic z perspektywy,za duzo demotow..

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie