Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:28
NafazowanyKoleś 2013-12-02, 23:23 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
bravoteampolska 2013-12-02, 23:28
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
contowsky 2013-12-02, 23:36
siekiery chopy nie mają, a na samochód stać
Zgłoś
ellsworth 2013-12-02, 23:38
Zgłoś
ofterror 2013-12-02, 23:42
A ja tak na to patrzę, czytam wasze komentarze o wciąganiu reki, rękawa i widzę chyba większe niebezpieczeństwo wynikające z używania tej maszynki... Otóż wygląda to tak, że facet kopie te pniaki. A jeśli czubek świdra wbiłby się w podeszwę buta (o co nie trudno przy mocnym kopnięciu) byłby dobry materiał na Hard'a.
Zgłoś
ptaq1987 2013-12-02, 23:48
bhp przede wszystkim
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-02, 23:54
leniwe hamerykańce
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-02, 23:58
Zgłoś
Gogul 2013-12-03, 0:04
Zgłoś
orzeszwmorde 2013-12-03, 0:08 13
Zgłoś
Gogul 2013-12-03, 0:09
dodam, że mój ojciec zrobiąc maszynę (jeżdząca) do rozdrabniania gałęzi z lasu(która ma napęd i układ hamulcowy) jadąc do lasu chował maszynę ze wstydu pod plandeką na co ja powiedziałem Tato, taką maszynę nie jeden chciałby mieć a Ty się jej wstydzisz... chcialbym mieć tyle tołku i wyobraźni co Ty.
na co mój tata odpalil papierosa i powiedziałł: "to dobry dzien by umrzeć mój synu" nie no świruje. faja odpalil i zdjeliśmy plandeke. Wszyscy patrzyli i podziwiali.
Zgłoś
orzeszwmorde 2013-12-03, 0:12
Gogul napisał/a:

...postawicie piwa to...

A warna nie chcesz?
Cytat:

4.10. Użytkownicy mogą nagradzać ciekawe wątki oraz komentarze stawiając ich autorom wirtualne piwa. Wymuszanie wirtualnych 'piw' jest zakazane.

Zgłoś
Gogul 2013-12-03, 0:18
Zgłoś
Riffer 2013-12-03, 0:50
Te Maszyny to jakas lipa, dla bab chyba jak uciekna z Kuchni, Chlop to siekiera i pojechali sila miesni
Zgłoś
ArkaSzatana 2013-12-03, 4:12
Też pracowałem kiedyś na identycznej maszynce, po tygodniu straciłem paznokieć
Maszynka bardzo fajna, ale na PALUCHY to trzeba uważać!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem