📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:28

A ja tak na to patrzę, czytam wasze komentarze o wciąganiu reki, rękawa i widzę chyba większe niebezpieczeństwo wynikające z używania tej maszynki... Otóż wygląda to tak, że facet kopie te pniaki. A jeśli czubek świdra wbiłby się w podeszwę buta (o co nie trudno przy mocnym kopnięciu) byłby dobry materiał na Hard'a.

dodam, że mój ojciec zrobiąc maszynę (jeżdząca) do rozdrabniania gałęzi z lasu(która ma napęd i układ hamulcowy) jadąc do lasu chował maszynę ze wstydu pod plandeką na co ja powiedziałem Tato, taką maszynę nie jeden chciałby mieć a Ty się jej wstydzisz... chcialbym mieć tyle tołku i wyobraźni co Ty.
na co mój tata odpalil papierosa i powiedziałł: "to dobry dzien by umrzeć mój synu" nie no świruje. faja odpalil i zdjeliśmy plandeke. Wszyscy patrzyli i podziwiali.
na co mój tata odpalil papierosa i powiedziałł: "to dobry dzien by umrzeć mój synu" nie no świruje. faja odpalil i zdjeliśmy plandeke. Wszyscy patrzyli i podziwiali.
Gogul napisał/a:
...postawicie piwa to...
A warna nie chcesz?
Cytat:
4.10. Użytkownicy mogą nagradzać ciekawe wątki oraz komentarze stawiając ich autorom wirtualne piwa. Wymuszanie wirtualnych 'piw' jest zakazane.
Te Maszyny to jakas lipa, dla bab chyba jak uciekna z Kuchni, Chlop to siekiera i pojechali sila miesni

Też pracowałem kiedyś na identycznej maszynce, po tygodniu straciłem paznokieć
Maszynka bardzo fajna, ale na PALUCHY to trzeba uważać!

Maszynka bardzo fajna, ale na PALUCHY to trzeba uważać!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie