📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:28

Mam pomysł na inne zastosowanie dla tego urządzenia. Pomóżcie mi tylko to przetransportować na ul.Wiejską do warszawy.

Dokładnie wtedy, gdyby ktoś nadział się na to dupskiem albo uchem albo chociaż wrzucił to do jakiejś świetlicy z harcerzami to by był materiał zgodny z logo.
A tak kupa. No nawet nie kupa, bo fekalia też jeszcze by z kilka piw wyciągnęły.
A tak kupa. No nawet nie kupa, bo fekalia też jeszcze by z kilka piw wyciągnęły.

Mam podobną maszynkę, łupanie idzie lekko, łatwo, przyjemnie i bezpiecznie

Kiedyś był tu filmik od ruskich na podobnym patencie, z tym że urządzenie było nawet mniejsze niż ten rębak co ma Vass.
Mnie ciekawi jedno . Czy w tym fordzie podniesiona jest tylko jedna strona ??
Jeśli by tak było to przy momencie zablokowania kołka tak było widać na filmie , autem powinno szarpnąć do przodu i powinien zgasnąć .
Jakby były oba koła podniesione do góry , wówczas przy zablokowaniu jednego koła z tym pieńkiem mechanizm różnicowy przerzuciłby całą moc na drugie koło i nawet podgazowanie nic by nie dało .
Chyba że ma coś takiego jak 100 % szperę , to chyba wtedy dodatnie gazu powinno rozwalić ten pieniek
ale wówczas zatrzymanie koła przez pieniek wiązałoby się z zgaśnięciem , bo moc nie zostałaby już przełożona na drugie koło
Jeśli by tak było to przy momencie zablokowania kołka tak było widać na filmie , autem powinno szarpnąć do przodu i powinien zgasnąć .
Jakby były oba koła podniesione do góry , wówczas przy zablokowaniu jednego koła z tym pieńkiem mechanizm różnicowy przerzuciłby całą moc na drugie koło i nawet podgazowanie nic by nie dało .
Chyba że ma coś takiego jak 100 % szperę , to chyba wtedy dodatnie gazu powinno rozwalić ten pieniek
ale wówczas zatrzymanie koła przez pieniek wiązałoby się z zgaśnięciem , bo moc nie zostałaby już przełożona na drugie koło
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie