👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:17

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

filmik jak filmik szału nie robi jakiegoś, ale za to komentarze jak najbardziej niektórzy mówią że go znają, inni znowu gdyby mogli to by mu obciągneli itp żałośni jesteście

Szkoda gadać, jest tyle miejsc gdzie można driftować to ten po ulicy świruje.

dajcie link do youtube konta tego użytkownika ktory jest wlascicielem tego filmiku
Te nowe Mustangi to można se o kant dupy rozbić. Nie mają ani głosu, ani klimatu.
Oddajcie pokłon:
Oddajcie pokłon:

divx94 napisał/a:
dajcie link do youtube konta tego użytkownika ktory jest wlascicielem tego filmiku
co racja to racja.. zapomniałem podać źródło z YT:
"Cargo Mustang dzwon" /watch?v=RBsr8ePeEgE
nie wiem czy jest właścicielem filmiku..
czerwo64 napisał/a:
on to robi bo musi! top geara nie oglądacie? jeremi clarkson już dawno stwierdził ze największa wada mustangow jest brak kierownicy, bez driftowania nie skręcisz
Tak a porsche 911 jest be bo jest niemieckie i zbyt trwałe...ja też kocham rzetelność Top Gear

Cytat:
Zresztą swoje możliwości pokazało na torze, uzyskując lepszy czas od chociażby Audi R8, BMW M3, Ferrari Californii czy Astona Martina DBS. W teście hamowania ze 100 i 200 km/h Boss 302 Laguna Seca wypadł lepiej od Porsche 911 (991) Carrery S, wyposażonego w ceramiczne tarcze hamulcowe.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie