📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

żółta bluza, bransoletka na ręce, biała bejsbolówka, jackson w głośnikach i mustang na polskiej drodze. Klasa w pysk !

JohnyBanana napisał/a:
Hard czeka.Nie wchodzę na sadola, żeby sobie samochodziki oglądać..

ma ktos moze linka do tego filmiku na yt? albo z autorem tego filmiki badz z wlascicielem tego mustanga?

Rocznik i model się zgadza, ale to nie jest Eleanor
Eleanor jest w jaśniejszym odcieniu szarego
Wiem, bo jestem ogromną pasjonatką mustangów, a Eleanor, to moja największa miłość
Ale dzięki za wstawkę, autko niesamowite jest
nacieszyłam wzrok

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie