Tak się zastanawiam... Macie może statystyki ile polek na emigracji wydało dzieci obcokrajowcom, oraz ile kobiet z innych krajów dało dzieci polakom?
Spokojnie sadole! Na szczęście urodziła białą dziewczynkę (blondynkę). Mama ma jednak nauczkę na przyszłość

Nie ma znaczenia kolor skóry. W Polsce 36% małżeństw kończy się rozwodem i tendencja ta z roku na rok rośnie, a i tak daleko nam do średniej unijnej czy takiego kraju jak Belgia gdzie współczynnik rozwodów wynosi 70%.
up
wg najnowszych danych ok 40 % kończy się rozwodem a w zachodniej i północnej Polsce i we wszystkich miastach Polski - 50 %
a do średniej unijenj nam niedaleko kolego - za ost rok Austria miała 43 % a niemcy tez coś koło tego
także żeńcie się dalej głupki
wg najnowszych danych ok 40 % kończy się rozwodem a w zachodniej i północnej Polsce i we wszystkich miastach Polski - 50 %
a do średniej unijenj nam niedaleko kolego - za ost rok Austria miała 43 % a niemcy tez coś koło tego
także żeńcie się dalej głupki

KJP678 napisał/a:
Aż wszedłem w jutuby żeby to obejrzeć (nie oglądałem całego, wystarczy niecała minuta) i teraz mogę ci odpowiedzieć: Została sama z dzieciakiem. Ktoś zaskoczony?
Ja odrobinkę. Wytrzymał ponad 5 miesięcy. Ale to pewnie tylko dlatego, że jeszcze była w stanie dawać.
Ezix napisał/a:
Spokojnie sadole! Na szczęście urodziła białą dziewczynkę (blondynkę). Mama ma jednak nauczkę na przyszłość
![]()
Tyle że co z tego jak w kolejnych latach urodzić się może bambo, bo proszę państwa, jest coś takiego jak genetyka i jeśli ktoś z was nie uważał na lekcjach, to wyjaśniam w prosty sposób- rodzice (no akurat teraz to tylko samotna matka-debilka

A może ojciec sp🤬olił trzeźwo (mimo że opalony) żeby z taką tępą raszplą nie być. Owa mamusia to mi z twarzy wygląda na taką od której każdy normalny facet (a i biały) sp🤬alałby w podskokach żeby sobie życia nie zj🤬 z księżną tapeciaro-blacharą. Nie winszuję takiemu postępowaniu bo uważam że jak się zar🤬alo to powinno się wziąć na klatę konsekwencje, ale nie wykluczam też opcji, że w tym przypadku lepiej płacić alimenty niż sobie życie rujnować z królewną sp🤬oliną.
Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami...
podpis użytkownika
Uśpieni przez system, wychowani przez media,Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami...
marioglaz napisał/a:
no sadole ktory zaopiekuje sie teraz mama i pokocha to dziecko jak swoje?
Napisałem jej taki pocieszny komentarz a nuż a jak nie to dramatu nie będzie

Wy wchodzicie tam i minusujecie czy jak? Na obrazku 17 łapek w dół, a na jutub 783

U Arianki zdarzył się jakiś genetyczny fckup. Białe blond murzyńskie dziecko
Nic dziwnego że ojciec sp🤬olił.

Nic dziwnego że ojciec sp🤬olił.