została sama czy tylko taki temat porusza? Grunt to nie wprowadzać gówno-tematów w internet.
dawała sobie wćiskać ciemnote, to teraz niech ma
nigdy nie zrozumiem tych idiotek, nie wiem co sobie wyobrażała wiążac sie z czarnym, współczuje temu co z nia bedzie
nigdy nie zrozumiem tych idiotek, nie wiem co sobie wyobrażała wiążac sie z czarnym, współczuje temu co z nia bedzie
Exias napisał/a:
została sama czy tylko taki temat porusza?
Aż wszedłem w jutuby żeby to obejrzeć (nie oglądałem całego, wystarczy niecała minuta) i teraz mogę ci odpowiedzieć: Została sama z dzieciakiem. Ktoś zaskoczony?
podpis użytkownika
Z nocy, co wokół mnie zapada,Czarnej jak samo piekła łono,
Bogu czy bogom – dzięki składam
Za duszę swą niezwyciężoną

Exias napisał/a:
została sama czy tylko taki temat porusza? Grunt to nie wprowadzać gówno-tematów w internet.
Zamiast samemu sprawdzić to lepiej dać gówno-komentarz z nadzieją że się zabłyśnie...

no sadole ktory zaopiekuje sie teraz mama i pokocha to dziecko jak swoje?
podpis użytkownika
aj tam aj tam

puścić się z czarnym i spuścić w kiblu tysiące lat ewolucji białych genów.. chociaż w tym wypadku to chyba lepiej

marioglaz napisał/a:
no sadole ktory zaopiekuje sie teraz mama i pokocha to dziecko jak swoje?
,,moj maz pokochal nie swoje dziecko, to czyni z niego mezczyzne nie frajera''

Tommy68 napisał/a:
Dziecko jest białe więc możecie zaprzestać tej gównoburzy...
to dziecko to albinos, ma murzyńskie rysy, ale skórę białą i włosy blond
Bo to jest tak, że ojciec dziecka sp🤬ala prędkością wprost proporcjonalną do prędkości rozłożenia nóg przez takiego szlaufa
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.

podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.