👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Kazik "Dziewczyny" napisał/a:
Ja wiem, że czasem są upadki i wzloty
Dziewczyny to nic więcej, jak tylko kłopoty
Tak mi sie skojarzyło

Tak sie sklada mamlasy ze bylem w zwiazku rok i nie zaluje ze go zakonczylem. Samemu mi dobrze
Żaden żołnierz nie jest i nie będzie pantoflem, nie dam babie kierowac mna. Proste. Jak Mieciu.
Pożycz, bo ja mam rokse.peel lól

Cytat:
Taki kozak, a pewnie sam pod pantoflem siedzi. Znam takich pantoflowych chojraków, jak TY
Pozdro i poćwicz... aportowanie dla swojej pani.
Żaden żołnierz nie jest i nie będzie pantoflem, nie dam babie kierowac mna. Proste. Jak Mieciu.
Cytat:
Też mam tą grę. Nazywa się Artifical Girl 3.
Grue napisał/a:
nie zaluje ze go zakonczylem.
Ale prawa ręka najlepsza, co nie?
Grue napisał/a:
Torrentów kolega nie zna? Jakim cudem trafił na sadola?

MCL napisał/a:
Ale prawa ręka najlepsza, co nie?
"ja mam rokse.peel"
Cytat:
Torrentów kolega nie zna? Jakim cudem trafił na sadola?
A znam, a jak trafilem to nie pamietam

Oto mamy obraz naszego drogiego kolegi Grue- śmieszny żołnierzyk z psychicznymi zaburzeniami, szukający powojennych trupów. Najlepiej pewnie kobiet i dzieci, przy których mógłby zabawić się swoim mikro-ptaszkiem. W wolnych chwilach umawia się z kurewkami przez internet, wchodzi do nich bez słowa ze spuszczoną głową, dochodzi w 3 minutki i tup, tup, tup- spowrotem do domku na walenie konia. A to wszystko za wojskową emeryturkę. SIELANKA !
FUCK YEAH !

FUCK YEAH !
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie