👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Archilus te 2 to mało, mógł dorzucić: Ojca Chrzestnego, Taksówkarza, Chłopców z Ferajny, Fight Club, Gorączke, Zapach Kobiety, Łowcę Jeleni (jeżeli mówimy o ogólny pojęciu klasyki, nie tylko wojennych). Chociaż są też nowsze filmy, które dla mnie np mogą kiedyś być klasyką, np Infiltracja, Gran Torino, czy To nie jest kraj dla starych ludzi.

maciek24043,
"Infiltracja" to marna kalka azjatyckiego 'Infernal Affairs".
"Infiltracja" to marna kalka azjatyckiego 'Infernal Affairs".

Suty_dziobaka, szczerze powiedziawszy nie lubię azjatyckich filmów, więc pozostanę przy Infiltracji, pomimo tego, że to plagiat
ściwanek, lmgtfy.com/?q=forrest+gump

ściwanek, lmgtfy.com/?q=forrest+gump

@ ~Suty_dziobaka
Zawsze mnie to ciekawiło . Ilu was tam siedzi?
Zawsze mnie to ciekawiło . Ilu was tam siedzi?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie