Najlepsze momenty :
1:48 chłopak jego zachowanie oraz koszulka
1:47, tekst dziadka poprostu, on jest hardcorem, cytuje: "wyj🤬byś mnie tak, żeby mnie aż żeby kręgosłup pękł - byłbyś zadowolony, miałbyś radość"
Delektować się

Dla mnie pewnego rodzaju absurdem jest to, że chińczycy tak się nie bronili jak Stadion Dziesięciolecia im zabierali jak kupcy KDT

aczkolwiek w mojej opinii, połączenie pierwszej linii metra z drugą jest dla WW-y priorytetem,
Miłego oglądania sadyści
Konto usunięte
2009-07-24, 15:33
Co to miało. k🤬a, być. P🤬leni socjaliści się zabarykadowali, zaatakowali policję i jeszcze jęczeli jaka to im się krzywda stała. Powinni wpaść tam w nocy zając to po cichu a rano jakby handlarze przyszli to c🤬ja by dostali. I jeszcze narzekają że tylko godzinę na zabranie towaru mają. K🤬A !! PÓŁ ROKU MIELI!
A co pytania na koniec: NAP🤬LAĆ, TĘPE C🤬JE.
Zdenerwowałem się.
Konto usunięte
2009-07-24, 15:34
debile bo debile , dobrze że usunęli bo brzydkie i miejsce zajmowało , szkoda mi tylko jednego , fajne i tanie ubrania tam były :<
Konto usunięte
2009-07-24, 15:51
podziwiam funkcjonariuszy ze sie nie dali sprowokować, bo ja bym jednemu z drugim kretynem pałą przyp🤬olił i tyle...
Konto usunięte
2009-07-24, 15:57
Gamba, za komuny byłbyś świetnym funkcjonariuszem. Czasy się zmieniły i teraz tak nie wolno oficjalnie przed kamerami.
Konto usunięte
2009-07-24, 16:08
Oski_m:
pl.wikipedia.org/wiki/Sierpień_1980
Co to miało. k🤬a, być. P🤬leni socjaliści się zabarykadowali, zaatakowali policję i jeszcze jęczeli jaka to im się krzywda stała. Powinni wpaść tam w nocy zając to po cichu a rano jakby handlarze przyszli to c🤬ja by dostali. I jeszcze narzekają że tylko godzinę na zabranie towaru mają. K🤬A !! PÓŁ ROKU MIELI!
A co pytania na koniec: NAP🤬LAĆ, TĘPE C🤬JE.
Zdenerwowałem się.
niech żyje ZOMO.
o, jeszcze zapomniałem:
pl.wikipedia.org/wiki/Powstanie_warszawskie - j🤬i terroryści sprzeciwili się legalnej władzy hitlerowskiej na ziemiach polskich. nap🤬lać tępe c🤬je! niech żyje GESTAPO
rrdzony nie szufladkuj wszystkiego dobra? Handlarze stamtąd mieli dość czasu na wyniesienie się. Ba, dostali nawet propozycje innych lokali zastępczych to im k🤬a nie pasowało. Ja popieram Oski_m.
jak bym był policjantem a robili by sobie ze mna zdjecia tak jak na filmiku to bym ich zaj🤬 mimo ze bym wyleciał ...
Konto usunięte
2009-07-24, 16:32
rrdzony
Handlarze nadal mentalnie żyją w socjalizmie i uważają że państwo musi im zapewnić miejsce pracy. I gdzieś mają to że większość ich tam nie chce.
A jeżeli już lubisz się wypowiadać w taki sposób to: Handlarze stali tam gdzie stało ZOMO.
youtube.com/watch?v=4wa91S7XyB0
youtube.com/watch?v=XM7DEyxahjs&feature=related
makabra ... to co się działo to tylko przez bandę głupców - bo takimi się bardzo łatwo kieruje,
a to jest mój idol/idiota - bohater całych zamieszek
youtube.com/watch?v=XM7DEyxahjs
cześć 1 i druga też warta świeczki
Konto usunięte
2009-07-24, 16:43
Biedne łajzy... Ostre naobije by sie przydały
Ja też popieram Oski_m. Poza tym podziwiam policjantów za to, że nie dali się sprowokować. Rrdzony nie wiem czy oglądałeś dokładnie filmik ale jak możesz nazwać ZOMO policję czy ochronę? Na ich miejscu też bym gazował. "Od tej wolności w dupach im się poprzewracało" :]
A wiecie co najczęściej krzyczeli kupcy z KDT?
?
?
?
?
?
?
?
DEJ KAMIENIA!
Tym kupcom to już totalnie odwaliło, każdy przebijał w tępocie wypowiedzi następnego...
Wstyd wstyd i po 1000 kroć wstyd.
ZOMO to tam powinno wtargnąć i ich zagazować to by mieli dopiero demokrację!!
Kolnąć nie będę bo to nie ma sensu, wypowiedzi powyżej obrazują całą sytuację.
Podsumuję to tak
Ochroniarze c🤬j wam w twarze!
Białe kaski robią laski!
Do tych co głosowali na platformersów: I GDZIE TA K🤬A IRLANDIA!!!???
podpis użytkownika
Zakonnik III aksjomatu