Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 7 minut temu

Najlepsze momenty :
1:48 chłopak jego zachowanie oraz koszulka
1:47, tekst dziadka poprostu, on jest hardcorem, cytuje: "wyj🤬byś mnie tak, żeby mnie aż żeby kręgosłup pękł - byłbyś zadowolony, miałbyś radość"
Delektować się Dla mnie pewnego rodzaju absurdem jest to, że chińczycy tak się nie bronili jak Stadion Dziesięciolecia im zabierali jak kupcy KDT aczkolwiek w mojej opinii, połączenie pierwszej linii metra z drugą jest dla WW-y priorytetem,
Miłego oglądania sadyści
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2009-07-24, 15:33 27
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2009-07-24, 15:34 3
debile bo debile , dobrze że usunęli bo brzydkie i miejsce zajmowało , szkoda mi tylko jednego , fajne i tanie ubrania tam były :<
Zgłoś
konto usunięte 2009-07-24, 15:51 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2009-07-24, 15:57 4
Gamba, za komuny byłbyś świetnym funkcjonariuszem. Czasy się zmieniły i teraz tak nie wolno oficjalnie przed kamerami.
Zgłoś
konto usunięte 2009-07-24, 16:08 3
Zgłoś
Satan 2009-07-24, 16:14 3
Zgłoś
Rasta 2009-07-24, 16:19 1
Zgłoś
konto usunięte 2009-07-24, 16:32 1
rrdzony
Handlarze nadal mentalnie żyją w socjalizmie i uważają że państwo musi im zapewnić miejsce pracy. I gdzieś mają to że większość ich tam nie chce.
A jeżeli już lubisz się wypowiadać w taki sposób to: Handlarze stali tam gdzie stało ZOMO.

youtube.com/watch?v=4wa91S7XyB0

youtube.com/watch?v=XM7DEyxahjs&feature=related
Zgłoś
TTszpan 2009-07-24, 16:36 1
makabra ... to co się działo to tylko przez bandę głupców - bo takimi się bardzo łatwo kieruje,
a to jest mój idol/idiota - bohater całych zamieszek
youtube.com/watch?v=XM7DEyxahjs
cześć 1 i druga też warta świeczki
Zgłoś
konto usunięte 2009-07-24, 16:43
Zgłoś
triglav88 2009-07-24, 18:36 1
Ja też popieram Oski_m. Poza tym podziwiam policjantów za to, że nie dali się sprowokować. Rrdzony nie wiem czy oglądałeś dokładnie filmik ale jak możesz nazwać ZOMO policję czy ochronę? Na ich miejscu też bym gazował. "Od tej wolności w dupach im się poprzewracało" :]
Zgłoś
~Angel 2009-07-24, 18:39 1
A wiecie co najczęściej krzyczeli kupcy z KDT?
?
?
?
?
?
?
?
DEJ KAMIENIA!

podpis użytkownika

Zgłoś
Arzechiel 2009-07-24, 20:15 1
Tym kupcom to już totalnie odwaliło, każdy przebijał w tępocie wypowiedzi następnego...

Wstyd wstyd i po 1000 kroć wstyd.
ZOMO to tam powinno wtargnąć i ich zagazować to by mieli dopiero demokrację!!

Kolnąć nie będę bo to nie ma sensu, wypowiedzi powyżej obrazują całą sytuację.
Zgłoś
~Tołdi 2009-07-24, 20:20 4
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem