Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:16
fortuna
konto usunięte • 2013-03-18, 19:16
Mąż z żoną leżą przytuleni w łóżku, nagle żona zwraca się do męża:
-skarbie, czy ty kochasz mnie tylko dlatego, że mój ojciec zmarł i zostawił mi w spadku fortunę?
-niee... co za absurd... kochał bym cie bez względu na to kto zapisał by ci pieniądze...
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-18, 22:14 3
A blondynka:
-uff, to dobrze, kochany jesteś.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-19, 0:37 7
Mąż z żoną leżą przytuleni w łóżku, nagle mąż zwraca się do żony:
-czy ty kochasz mnie tylko dlatego, że mój ojciec zmarł i zostawił mi w spadku fortunę?
-niee... co za absurd... kochałabym cie bez względu na to kto zapisał by ci pieniądze...

teraz lepiej
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-19, 8:17 1
Jestem nienormalny. Swoją kocham za charakter. Ma zajebisty. Najbardziej zajebisty na świecie. I widzę, ilu facetów by chciało Ją przelecieć. Te spojrzenia, hehe. Ona też widzi, ile lasek za mną się ogląda. Ilu koniobijców się ślini na Jej widok, zapraszają na kawkę, piwko, itd. A pieniądze? Nie ma kokosów, ale na swoje potrzeby zarabiamy wystarczająco, by coś jeszcze odłożyć. Razem pracujemy na nasze dobre życie, a nie liczymy na spadki, darowizny itp. Po prostu trzeba sobie radzić. Toteż ten kawał pojmą niezaradni życiowo.

Nie ma piwa. Ja tu jestem tylko w czasie wolnym wygospodarowanym. Jeżeli nie śpię.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-19, 16:29 6
@up Aha. To już chyba wszystko wiemy.
Zgłoś
Pater patriae 2013-03-19, 17:13
Cytat:

Ona też widzi, ile lasek za mną się ogląda.

Skromny to Ty nie jesteś. Może wyślij swoją facjatę tutaj, zobaczymy jakiś piękny, że aż laski się za Tobą oglądają
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-19, 20:42
Będę_go_zjadł napisał/a:

Mąż z żoną leżą przytuleni w łóżku, nagle mąż zwraca się do żony:
-czy ty kochasz mnie tylko dlatego, że mój ojciec zmarł i zostawił mi w spadku fortunę?
-niee... co za absurd... kochałabym cie bez względu na to kto zapisał by ci pieniądze...

teraz lepiej

yyy chyba nie
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-19, 21:01 9
Kaprys napisał/a:

Jestem nienormalny. Swoją kocham za charakter. Ma zajebisty. Najbardziej zajebisty na świecie. I widzę, ilu facetów by chciało Ją przelecieć. Te spojrzenia, hehe. Ona też widzi, ile lasek za mną się ogląda. Ilu koniobijców się ślini na Jej widok, zapraszają na kawkę, piwko, itd. A pieniądze? Nie ma kokosów, ale na swoje potrzeby zarabiamy wystarczająco, by coś jeszcze odłożyć. Razem pracujemy na nasze dobre życie, a nie liczymy na spadki, darowizny itp. Po prostu trzeba sobie radzić. Toteż ten kawał pojmą niezaradni życiowo.

Nie ma piwa. Ja tu jestem tylko w czasie wolnym wygospodarowanym. Jeżeli nie śpię.

Ale chwalisz się, czy żalisz?
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem