Oczywiście, że fake- do tego nieudolny. Od kiedy fotoradar robi zdjęcia będąc przechylonym? Takie foty do były robione w NFS

Dlaczego zamiast po prostu obaczyc sobie filmik, czy to zdjecie i sie usmiac, badz nie, zawsze musi byc dysputa na temat tego, czy to fejk, czy nie? K🤬a, to nie ma zadnego znaczenia. Penis nie rosnie, e-respekt tez nie. Dajcie sobie siana.
szysza zgadzam się z Tobą, ale wiele ludzi myśli że dzięki temu rosną w oczach forumowiczów
podpis użytkownika
lastfm.pl/user/NikersCytat:
K🤬a, to nie ma zadnego znaczenia. Penis nie rosnie, e-respekt tez nie. Dajcie sobie siana.
Nie byłbym tego do końca taki pewien:P

to też miało miejsce w germanii. jak to zwierzak robi w c🤬ja Teutonów
a tak Clarkson unikał fotoradarów w Japonii

a tak Clarkson unikał fotoradarów w Japonii

W polsce nic bys za to nie dostal. Polskie radary pstrykaja do 200... Nawet jesli jakims cudem zdazyl by sie wlaczyc i pstryknac fote przy takiej predkosci to wyszedl bys jako smuga

a czy żaden z was "SUPER INTELIGENTÓW" nie pomyślał o czymś takim jak samochód z wideo-rejestratorem?
z kolei ja na discovery widziałem, że nie da się sp🤬olić przed obiektywem fotoradaru (sprawdzali to przy prędkości ok 300 kmph jadąc Lamborghini), tym bardziej, że jest to radar robiący zdjęcia od przodu, a nie tyłu
podpis użytkownika
Pij - nie bądź Jehowy!
kilka innych kwiatków z tej serii
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..

podpis użytkownika
-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..