pewnie dożywocie by było.
podpis użytkownika
Ponieważ Niewidzialny Różowy Jednorożec jest niewidzialny, nie można dowieść, że nie istnieje.
to juz nie było by tylko 500 tylko wniosek do sądu o obrazę mandat kolega tak miał :p

Fake, ze az k🤬a oczy bola .... Chyba ze zdjecie mu w locie przed jego maska robili. Btw - zauwaz, ze on po jakiej bocznej drodze smiga ( jak na standard niemieckich drog )

Fake jak c🤬j. Niemieckie fotoradary nie strzelają powyżej 260.
Na Discovery widziałem jak to sprawdzali - tzn. idea była zap🤬lać tak, żeby uciec z kadru przed zrobieniem fotki. Okazało się, że powyżej pewnej prędkości radar wogóle nie odpala.
Na Discovery widziałem jak to sprawdzali - tzn. idea była zap🤬lać tak, żeby uciec z kadru przed zrobieniem fotki. Okazało się, że powyżej pewnej prędkości radar wogóle nie odpala.
bnq2 napisał/a:
500zł 10pkt maksymalny mandat za prędkość w Polsce
Już 700 zł

A ułamek sekundy później pierd*lnął w słup na środku drogi na którym był fotoradar...
k0m0r napisał/a:
Fake jak c🤬j. Niemieckie fotoradary nie strzelają powyżej 260.
nie tylko w niemczech, ogólnie większość fotoradarów tak ma, a poza tym na c🤬j w niemczech fotoradary jak można pruć ile fabryka dała?
podpis użytkownika
Arbeit macht müde
Yalo napisał/a:
nie tylko w niemczech, ogólnie większość fotoradarów tak ma, a poza tym na c🤬j w niemczech fotoradary jak można pruć ile fabryka dała?
Ale autobahny po których możesz zap🤬lać ile dusza zapragnie to nie jest duży procent. Fakt - mają dużo autostrad i w zajebistej jakości, co nie znaczy, że wszędzie jeździsz ile chcesz.

troche photoshopa, troche pomysłowości i zdjęcie gotowe
bo nie chce mi sie wierzyć że w III Rzeszy mają fotoradary na środku drogi
widocznie twórcy mózgu zabrakło

Przecież zdjęcie jest robione na RIGu (wysięgnik montowany do auta, a póżniej zamazany w PS'ie) widać, że obiektyw jest przed autem i jedzie razem z nim (rozmazane tło) a nie stoi obok i cyka z fleszem.