👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Chamy jedne. W dzieciństwie sklejałem różne modele z drewna i kupowałem sporo butaprenu, po jakimś czasie nie chcieli mi go sprzedać na osiedlu. Nie rozumiałem dlaczego...
To teraz zacznie się opłacać pod gimnazjami stać i butapren sprzedawać. Czarny rynek tylko na to czeka.
I bardzo dobrze. Akurat wąchania kleju żałuje prędzej czy później każdy, a gówniarzeria nie zdaje sobie z tego sprawy. Zapalta sobie blunta.

W Gdańsku na Partyzantów jest ten sklep
i ten napis mają tam już kupę lat

Trichloroeten (ta substancja która dawała klepe) nie jest już używana. Można wąchać butapren cały dzień na kilogramy i jedyne co sie stanie to ból nosa

W sklepach z materiałami budowlanymi ogromna większość takich klejów ( butapren, omnipren itp.) idzie na ćpuny, a 95% denaturatu w celach spożywczych dla alkoholików, którzy od samego rana trzęsą się w krzakach żeby coś z rana wypić. Tylko Czekaja jak ktoś rano otworzy sklep.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie