W krainie stanu umysłu również żyją samotne, nieszczęśliwe dusze, które przy pomocy portali randkowych próbują znaleźć drugą połówkę.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Z ich wyglądem, to nic dziwnego, że posuwają się do wszystkiego byle tylko zwrócić na siebie uwagę.
Ładne nie muszą.
Polecam na FB grupę:samotne kobiety poznają samotnych panów (zdjęcie jak się trzymają za ręce) i poznajmy się (do życia człowiekowi potrzebny jest drugi człowiek).Lepsze niż rolnik szuka żony,fotki i komentarze rozp🤬alają
numer trzy jest piekna wyglada jak by przyj🤬 jej ktos ta siekiera
konto usunięte
2018-12-25, 10:16
ta z tą siekierą wygląda na zgrabną, może mieć fajną dupę
Ta z siekierą jakby nie uzębienie ghula to też by była. Ale w sumie torba na łeb.
@Crazy_Edek
Nowy Rok za pasem, a nie ma z kim na sylwestra iść?
agoth napisał/a:
Obrazek
Mam taką siekierę po pradziadku. Niedawno śnił mi się koszmar, że ją złamałem. Dopiero jak się obudziłem to racjonalnie pomyślałem, że przecież takiej siekiery się po prostu nie da zepsuć. Wszelkie Fiskarsy już dawno będą na śmietniku, a ona nadal będzie sprawna. Sny są nielogiczne.
jaki to portal ? ma ktoś link ?
@up obstawiam, że w vkontakte
Kto wybrzydza, ten nie r🤬a...
vkontakte to ichny facebook.
Czy to joemonster z 2007 roku?
konto usunięte
2018-12-26, 17:15
konto usunięte
2018-12-26, 19:18
Po stu latach ogłupiania, propagandy i wybijania jakichkolwiek wartościowych jednostek, nie spodziewałbym się po ruskich niczego innego.
HAL9000/2 napisał/a:
no tą ostatnią to bym sobie umył i zabrał
Ale z ciebie Polak.

Dobrze napisane.