W krainie stanu umysłu również żyją samotne, nieszczęśliwe dusze, które przy pomocy portali randkowych próbują znaleźć drugą połówkę.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
no tą ostatnią to bym sobie umył i zabrał
konto usunięte
2018-12-24, 14:14
Nieco więcej. Jest tez coś dla waginosceptyków.
Ta z siekierą to wygląda jakby miała zabić jeśli tylko byś spojrzał na inną
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
K🤬a całkiem dobrą dziewczynę na śmietnisko wyj🤬i.... p🤬li im się w głowie od tego dobrobytu
Co to za ludzie, ja p🤬lę. Rozumiecie jaki trzeba mieć deficyt intelektualny, żeby w ogóle pomyśleć o zrobieniu takiego zdjęcia? Nie mówiąc o publikacji gdziekolwiek.
Ta z siekierą, przyznajcie się tam głęboko w duszy tak naprawdę coś wam sie w niej podoba sadole
Ta trzecia to na bank była karmiona procą
Widzieliście zdjęcia Agoth-a? Jaka zajebista sucz,laska ever... Na drugim planie, w czawrtym zdjęciu jakaś spasiona locha,trzoda chlewna bleeee
Teraz już wiecie czym grozi FAS.
to było zabawne w 1998r kiedy pierwszy raz widziałem te foty.
konto usunięte
2018-12-25, 2:02
@up Już ja dobrze wiem, że widziałeś je co wigilię, zanim powstał Internet
Ta industrialna rusałka na końcu jest całkiem r🤬able...
W obu galeriach te ostatnie. Ile kur za nie? Mogę dołożyć po kaczce i kołpaku.
ze niby co z nimi nie tak ??? fajne dupy ja bym walił aż by im się macice powywracały na lewą stronę.