Piotr Braun, mieszkaniec Buchałowa w woj. lubuskim, przy wiejskiej drodze postawił atrapę fotoradaru. Chce w ten sposób zmusić przejeżdżających przez wieś kierowców do ograniczenia prędkości. Postawienie fotoradaru popierają mieszkańcy wioski, którzy czują się zagrożeni przez pędzące przez wieś samochody. Również policja nie ma nic przeciwko obywatelskiej postawie mieszkańca. Prowizoryczny fotoradar zrobiony jest ze starego rzutnika "Bajka" znalezionego na strychu i podpór od krowiego pastucha.
Link do materiału Filmowego
[ Komentarz dodany przez: Angel: 2014-11-01, 16:25 ]
PowerboBass napisał/a:
Pewnie "się nie dało"
Biorąc pod uwagę nazwisko to i tak dobrze że postawił tylko fotoradar, a nie gniazdo cekaemów.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Niech jeszcze stroboskop dostawi, będzie miał większą zbieralność. Może ktoś naprawdę się wystraszy, zatrzyma i zapłaci
Niech się złożą Ci mieszkańcy i kupią ze dwa progi zwalniające i postawi obok siebie w odległości np. 10 metrów. Też powinno pomóc
podpis użytkownika
Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
Zajęcie pasa drogowego, nie ma tak łatwo z progami.
podpis użytkownika
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
A................z
2014-11-01, 10:06
Nie ma piwa za lenistwo, wstawiać filmiki na serwer sadistica, bo nie chce mi się oglądać jakiś reklam !!
Abrez napisał/a:
Nie ma piwa za lenistwo, wstawiać filmiki na serwer sadistica, bo nie chce mi się oglądać jakiś reklam !!
Pewnie "się nie dało"
B................k
2014-11-01, 14:37
Placebo... działa? Działa!
z................m
2014-11-01, 14:40
Zapoznaj się z definicją słowa placebo.
r................0
2014-11-01, 17:43
Gdyby tam działała straż miejska to by mu już tak łatwo nie było.
NWC
2014-11-02, 15:17
Sory ale lepszy bym z kartonu albo desek wystrugał, to nawet nie wygląda jak radar...
podpis użytkownika
Prawdziwy mężczyzna jest w stanie zarobić więcej pieniędzy niż jego kobieta jest w stanie wydać...
Niech stoi atrapa. Przynajmniej po kieszeni nikogo nie uderzy. Wilk syty i owca cała. Dopóki się wieść nie rozniesie, że to atrapa... czyli już, hahaha....
t................x
2014-11-02, 23:17
co nie
Szwagier Hitlera
podpis użytkownika
Better dead than red!
Taki rzutnik kosztuje ze 200 stówki na allegro.