👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czy tylko mi się wydaje, że mówiąc "stringi silikonowe" gość miał na myśli prezerwatywę?

Gdzie jak gdzie ale w takiej Hameryce na 100% obyłoby się bez mandatów i kar a cała sprawa zakończyłaby się uśmiechami na twarzach. Pod względem poczucia humoru "aparatu bezpieczeństwa" jesteśmy 1000 lat za nimi.

ale rower nie ma licznika prętkości także można podważyć oskarżenie bo niby skąd miał wiedzieć czy przekracza prędkość ?? W Kościerzynie był podobny przypadek kolo z drogówki wyśmiał straż miejską w wywiadzie dla miejscowej gazety

link do reportażu w faktach:
tnij.org/golasbb
a na fb akcja wsparcia dla "pokrzywdzonego" ;D
"Kasa dla Golasa"
tnij.org/golasbb
a na fb akcja wsparcia dla "pokrzywdzonego" ;D
"Kasa dla Golasa"
Dokładnie, nie ma obowiązku posiadania w rowerze prędkościomierza wskazującego, zatem kierujący nie wie z jaką prędkością się porusza. Koniec kropka.

@up
mandat jest nie za prędkość tylko za "nieobyczajny wybryk"
mandat jest nie za prędkość tylko za "nieobyczajny wybryk"

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie