Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:21
konto usunięte 2014-01-18, 19:32 1
Piwko za akcent.
Zgłoś
BrunerOvned 2014-01-18, 20:34 29
To najlepsze tabletki dla pedofili, jakie ostatnio widziałem!
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-18, 21:01 1
autokampa
Zgłoś
VonHaiPaue 2014-01-18, 21:07 1
Na full-auto ma najlepszy dźwięk ładne
Zgłoś
adex69 2014-01-18, 21:09 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
VonHaiPaue 2014-01-18, 21:13
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-18, 21:18
Zgłoś
krz2 2014-01-18, 21:19 1
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-18, 21:28 3
Ten koleś to nie rusek... nazywa się Kyle Myers i z Rosją nie ma nic wspólnego. Przez ostatnie kilka miesięcy nie nagrywał filmików bo najpierw jego kolesia, który zarządzał jego kanałem na YT zastrzelili strzałem w tył głowy a później właśnie bohater filmów siedział przez kilka miesięcy. Filmy nagrywane są na posesji jego ojca (ileś tam set km kwadratowych).
Zgłoś
kaczyhuj 2014-01-18, 21:53
Dobra broń, gram nią w BFie i mam moc przebicia ;D
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-18, 23:09
Angielski z rosyjskim akcentem jest taki simiesnmy
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-19, 1:11 4
franci napisał/a:

Jest moc

Jest moc, dlatego, że jest to broń zasilana amunicją karabinową a nie pośrednią. Czyli taką:

pl.wikipedia.org/wiki/Nab%C3%B3j_7,62_x_51_mm_NATO

A nie taką:

pl.wikipedia.org/wiki/Nab%C3%B3j_5,56_x_45_mm

P.S. Nie piszę by się wymądrzać i pokazać jaki to ja nie jestem wszechwiedzący . Piszę po prostu dla dodatkowego info. Nie każdy wie, że istnieje coś takiego jak amunicja pośrednia i karabinowa.
Wychodzę z założenia, że jeśli posiadam jakąś wiedzę, to należy się z nią dzielić a nie trzymać na okazję aby to pokazać jaki ze mnie mądrala.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-19, 5:43
Zgłoś
Jendor 2014-01-19, 8:53
tyle filmów na you tube , a jeszcze nie nauczył się poprawnej wymowy ....
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem