Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
kg131 2019-02-05, 20:05 6
j🤬e bydło
Zgłoś
Wełzew 2019-02-05, 20:07 10
oni nie wiedzą ,że to co rozp🤬olą to z ich podatków a oni wojują o mniejsze podatki haha. xD
Zgłoś
GuziX 2019-02-05, 20:09 52
Coś pięknego - szkoda że w nas nie ma tyle parcia, i j🤬i w dupę pokornie spuszczamy głowę. To jest właśnie demokracja i jej skutki, kiedy lud się burzy na ciągłe podatki i r🤬anie w dupę rodowitych francuzów. Żabojadów zawsze pod względem historycznym miałem za ciemnotę i tchórzy ale ostatnie wydarzenia mnie podbudowały.
Zgłoś
szatan_ns 2019-02-05, 20:59 4
zniszczą wszystko a jak się skończy żarcie będą bładać makarona o bagietki hahaha
Zgłoś
freaky 2019-02-05, 21:22 9
Mam wrażenie, że gdyby wpuszczono tego fircyka Macrona w tłum rodaków, to naprawdę podzieliłby los Ludwika XVI
Zgłoś
Wacław.Milczek 2019-02-05, 21:47 24
GuziX napisał/a:

Coś pięknego - szkoda że w nas nie ma tyle parcia, i j🤬i w dupę pokornie spuszczamy głowę. To jest właśnie demokracja i jej skutki, kiedy lud się burzy na ciągłe podatki i r🤬anie w dupę rodowitych francuzów. Żabojadów zawsze pod względem historycznym miałem za ciemnotę i tchórzy ale ostatnie wydarzenia mnie podbudowały.

Ja bym się tak nie cieszył, że to żabojadki się budzą, połowa z nich to arabusy i murzyny, którzy na zasiłkach nie maja nic do roboty oprócz niszczenia cudzego mienia i okradania sklepów i samochodów pod przykryciem manifestujących żabojadów.
Zgłoś
zeus6 2019-02-05, 21:52 6
Powinnismy przeprowadzic pokojowa interwencje wojskowa w Zjednoczonych Emiratach Francuskich
Zgłoś
MaciejLubicz 2019-02-05, 22:36 2
2:32
Za rozj🤬ie Porsche powinni do nich strzelać jak na Majdanie .

Jeszcze trochę i ich ogarnie .

Zgłoś
Konikmamy 2019-02-05, 22:39 3
Przeciez idioci sami wybrali Macrona wiec o co biega.. W nastepnych wyborach poleci i c🤬j.
Zgłoś
Arathnmor 2019-02-05, 22:45 3
Bydło dzielnie walczy z tymi którzy podatki płacą.

podpis użytkownika

"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Zgłoś
exit14 2019-02-05, 22:47 1
to zapewne protest przeciwko religii w szkołach i w obronie nienarodzonych dzieci, a nie nie ten kraj...
Zgłoś
tepad.no 2019-02-05, 23:00 5
z tego co widze to demolowali banki.

tak na marginesie, iteresowalem sie ostatnio cenami nieruchomosci w polsce i troche mi zal Polakow. gdybym nie zarabial za granica to nie mialbym szans na zakup czegokolwiek bez kredytu - tak jak moi dziadkowie czy rodzice.

ludzie biora co raz wieksze kredyty, ceny nieruchomosci ida w gore i spirala sie kreci - z korzyscia dla bankow i na niekorzysc ludzi. ceny sa napompowane do tego stopnia, ze nie ma szans na zakup bez daniny dla banku w postaci odsetek.

ale ten tego, dzika francja, w polsce cywilizacja etc. oczywiscie demolowanie wlasnosci prywatnej zwyklych szarakow jest zle. pozdro
Zgłoś
Wacław.Milczek 2019-02-05, 23:00 1
Konikmamy napisał/a:

Przeciez idioci sami wybrali Macrona wiec o co biega.. W nastepnych wyborach poleci i c🤬j.

To przyjdzie 2gi populista taki sam jak makaron tylko o innym imieniu. Francja już umarła
Zgłoś
H................h 2019-02-05, 23:23
u nas wszystko jest pikuś
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie