👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
2004,
moj ulubiony film z serii The punisher i jeden z lepszych filmow
moj ulubiony film z serii The punisher i jeden z lepszych filmow

W amerykańskich filmach ludzkie ciała z niebywałą łatwością kruszą drewno i (czasami) ściany.

Genialny film, najlepsza i tak jest spawarka i gilotyna do papieru

tak mogła by wyglądać reklama castoramy, praktikera czy czegos w tym klimacie

Ta, Warzone lepszy
Tutaj sadystyczna scena to byla, jak mu kombinerkami kolczyki z gęby wyrywal ;]

no, motyw z mieskiem i lodem był dobry - siła autosugestii jak to w jakimś filmie gadali.. (S.L Jackson w nim grał.. w kilcie)

Ja tam wolałem grę
Ogólnie lepsza była. Ta scena z ruskim też była, ale nie tak jak tu i rusek przeżył. Film zacny, ale końcówka taka sobie(Jak skończył mordować mafiozów i skończył z tym ostatnim).

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie