Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Aga2010 2022-05-23, 14:45 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Siriuz 2022-05-23, 14:50
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Aga2010 2022-05-23, 14:55 1
Zgłoś
Siriuz 2022-05-23, 15:11 3
Aga2010 napisał/a:

Czy uważasz że klub który kochasz i masz swą pasje to nie rodzina Nie wkładaj wszystkich do jednego worka

Nie jestem pewien czy ktos kto tak twierdzi rozumie czym jest rodzina... Czy ten Twoj klub zrobilby cokolwiek dla Ciebie? To raczej bardzo jednostronna milosc, fanatyczna. Poza tym co to ma wspolnego z biciem ludzi "kochajacych" inne kluby? Oni przeciez nie stanowia zadnego zagrozenia, wrecz przeciwnie - nakrecaja ten biznes, wiec gdzie tu logika? To jakis chory substytut prymitywnego tribalizmu.
Zgłoś
pyotreck 2022-05-23, 15:29 1
Zgłoś
Smokw 2022-05-23, 16:53 6
Aga2010 napisał/a:

Potraficie obrażać tylko innych Kibiców ,wiarę itp a rzadacie tolerancji w podłóg siebie Jesteście tak zajebiście tolerancyjni że brać przykład tylko z was

O przepraszam. To Wy - kibole podpieliście się pod patriotyzm i teraz jest problem, bo lewackie ścierwo wykorzystuje to by uderzać w prawaków. Problem wielki, a bierze się z waszego niskiego ilorazu inteligencji i dostrzegania co się wokół wyprawia. Po za tym jak obracasz się w tym kręgu to Ci niech pokażą książeczki wojskowe. Większość to ma D, i nawet choćby ich chcieli to ich do armii nie wezmą.
Zgłoś
Halman 2022-05-23, 17:42
Smokw napisał/a:

Większość to ma D, i nawet choćby ich chcieli to ich do armii nie wezmą.

hue hue hue,, jebłem
Zgłoś
Quassar 2022-05-23, 17:45 6
Zgłoś
Aga2010 2022-05-23, 20:21
Zapraszam na Wyspy
Zgłoś
Geniusz 2022-05-24, 18:16
Zgłoś
Aga2010 2022-05-24, 20:28
Zgłoś
Geniusz 2022-05-24, 21:39 1
Zgłoś
Quassar 2022-05-24, 21:47 1
Ja dalej nie czaje o co jej chodzi z tym pato slangiem: Zapraszam na Wyspy
Co ona ono sobie myśli że każdy obraca sie, zna jej pato slang w którym żyje i sie nawet z tym nie kryje..

Najżałośniejsze jest to, że nawet na sadolu pomimo, że tak powiem doborowego towarzystwa nawet tacy ludzie nie tolerują takiego bydła, ale ona dalej myśli że ma swoje racje xD.

Ci kibole to najgorsza patologia ze wszystkich innych.
Widzę że sobie znalazła cichego przydupasa Driver19cm , który jako jedyney przytakuje jej totalnie głupim tekstom, które nie mają ani krzty sensu .

z cyklu JP na 95% bo trochę sie boi xD
Pewnie jego dziewczyna marzeń jak ta kobra u bonzo

I tak wybrałem to bardziej cywilizowane zdjęcie na resztę lepie nie patrzeć.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem