📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:45

@Halman.
Czy naprawdę trzeba to pisać? Tobie? Staremu sadolowi?
Pleas .
Czy naprawdę trzeba to pisać? Tobie? Staremu sadolowi?
Pleas .
Nie dzielcie skóry na Niedźwiedziu cioty Dla was to ważne marsze tolerancji i walenie w dupę ze wzajemnością a potem lodziki w pobliskim parku i gangrena się rozprzestrzenia Prawdziwy kibic broni swoich barw tak jak prawdziwy Polak będzie bronił Coś nad? Rurkowe cioty?
Facet musi mieć jaja między nogami Nie między oczami żałośni hipokryci
Facet musi mieć jaja między nogami Nie między oczami żałośni hipokryci
Aga2010 napisał/a:
Prawdziwy kibic broni swoich barw
uwielbiam jak w imię miłości do klubu czyścicie kosy miedzy zebrami...
Halman napisał/a:
Agresji nie wymyślili kibice Agresja jest z nami jeszcze przed Kibicami Nie będę ci dawała przykładów Bo głupiego to madrosc nie sięga poza schody piwnicyuwielbiam jak sobie w imię miłości do klubu czyścicie kosy miedzy zebrami...
tranzystor napisał/a:
W Polsce tacy są nazywani patriotami i obrońcami narodu w razie wojny
Tak a pedałów pedałami
Aga2010 napisał/a:
Agresji nie wymyślili kibice Agresja jest z nami jeszcze przed Kibicami
jak dla mnie to możecie się powyrzynać wzajemnie w imię barw klubowych... macie moje błogosławieństwo.
Halman napisał/a:
jak dla mnie to możecie się powyrzynać w imię barw klubowych.. macie moje błogosławieństwo.
W imię barw Polski wyszedł byś z piwnicy i walczył?Czy tylko na marsz tęczowych twa ;dupa się rusza;?
Aga2010 napisał/a:
W imię barw Polski wyszedł byś z piwnicy i walczył?Czy tylko na marsz tęczowych twa ;dupa się rusza;?

Potraficie obrażać tylko innych Kibiców ,wiarę itp a rzadacie tolerancji w podłóg siebie Jesteście tak zajebiście tolerancyjni że brać przykład tylko z was
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie